- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
daniel909 #28 üzenetére
Az emberek javarésze márpedig pontosan ilyen. A geekek száma elenyésző azokéhoz képest akik csak azért vesznek okostelefont mert látták a reklámját a tévében. Geekekből nem tud egy cég megélni. Lásd HTC, hiába van jól összerakott, minőségi, szuper launcherrel megáldott droidos felhozataluk ha a csapból is samu, lg, hüvely és most már nokia+wp reklám folyik. A legtöbb vásárlónak a HTC név hallatára az "azmegmi?" jut eszébe.
Én is sokáig droidot használtam (SGS, SGSII) de meguntam a mókolgatást. Nem azért mert rossz volt vagy a tököm tele volt vele csak eljött egy pont ahol már nem akartam minél gyorsabb, smooth-abb, szebb eredményt. Mindig is szerettem volna más OS-t is kipróbálni (céges BB-t leszámítva, azt kötelező tesztelni, mai napig, iOS-t egyelőre nem szeretnék, ezért pár hónapja vettem WP-s telefont (L800). Nem bántam meg, tetszik a rendszer, ezzel viszont nem azt akarom mondani hogy a droid meg egy szar. Az is tetszett, sőt, lehet később megint az lesz (bár csakis a Nexus vonalból). Minden OS-nek vannak előnyei, hátrányai. Egyik sem a legrosszabb, sem a legjobb. Más.
Csakhogy ezek a dolgok az átlag usert hidegen hagyják. Neki az kell amit a barátjánál, tévében, olimpián, "álondzó"-nál látott, pont. Nem érdekli milyen OS, műanyag vagy fém, milyen súlya van (lol), milyen a support, lehet-e módosítani, ilyenek. -
Glenda
addikt
válasz
daniel909 #23 üzenetére
Múltkor 1-es villamoson XIII. kerületben asszony (~40) telefonált Noteon. Nem néztem ki belőle, hogy otthon kernelt forgat.
Abban sem hiszem, hogy a vásárlók nagy része tudatos lenne. A legolcsóbbat ne, mert milyen már, a legdrágábbat se, mert nincs rá pénze. Fogalma sincs mit használ, miért azt használja. Vagy csak hallja a tv-ben, hogy "gúll android alapú okostelefon" vagy "nokia okostelefon".Mostanában pont erre figyelek, és nagyon sok ismerősöm csak annyit tud, hogy okostelefont akar, az ismerősének az van és mennyire jó. Ezek nemhogy launchert nem fognak telepíteni, de még a storeba se fognak bemenni.
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest