- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Azért a saját véleményem is leírnám a cikkről, és azokról amiket itt leírtatok. Megbántani senki nem szeretnék!
Szerintem az, hogy tologatják a WP 7.8-at ahogy előttem is leírták valahol logikus, Már kint vannak az ünnepi akciók, akinek kell az le fogja cserélni és ne a független árakból induljunk ki mert az iPhone 5-öt is megkaptad a T-nél 20.000-ért igaz az előfizetés 21.000/hó. Tehát aki megteheti biztos le fogja cserélni. És nem utolsó szempont a szolgáltatók ülése a frissítéseken, de ez más téma.
Most el lehet kezdeni, hogy ki miért kampányol az a rendszer mellett amit használ, sokra nem mentek vele. Max át megy anyázásba durva esetben. Most jöhetnék azzal, hogy behozom ide 3.-nak a Symbian-t mert én azt használok (Nokia 500), de nem akarom mert nekem az tetszett. 2-2,5 hónapot töltöttem el csak azzal, hogy körbe néztem mit tud a rendszer, milyen és így tovább. És néztem az Android-ot is ám! De nem tetszik.
Egy szó mint száz. Szerintem tök fölösleges itt meggyőzni egymást. Minden felhasználónak mások az igényei és ahhoz fog telefon/okos telefont választani. Tartsuk tiszteletben a másik döntését (a családi/ismerősi körben 3 telefoncsere lesz/volt és mind 3 Android lett/lesz és mivel én javasoltam nekik mert az jött be így nem morgok hogy mért nem Symbian mert tisztában vagyok vele hogy a Nokia kinyírta (jövő idő anyumra vonatkozik)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest