- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi
csendes tag
Én sem vagyok iPhone-buzi, nem is vennék, mert drága és felesleges nekem, de az első képről már az iPhone jutott az eszembe (közel teljesképernyős albumart, ráadásul a tavalyi MacWordon pont ezzel az albummal illusztrálta Steve Jobs, hogy mennyire "gyönyörű a teljes képernyőn"). Aztán a "kétujjas" megoldás is az Apple termékeire volt eddig jellemző, a virtuális billentyűzet meg már tényleg nem különbözik. A GoogleMaps-re kisértetiesen hasonlító Live Maps-re is érdemes felfigyelni, meg a Zune integrálására.
Akárhogyis nézzük ez egy az egyben egy iPhone Windows verziója az eddigi képek alapján, ami nem baj, csak legyen minél több dolog, amiben előremutat, mert így csak köznevetség tárgya lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő