- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Remélem lesz az Omniámra WM 6.5 frissítés hivatalosan, mert nagyon bejönne
-
kingabo
őstag
Azért kiváncsi lennék mennyivel jött volna korábban a wm7 ha nem jön a 6.5?
Hát inkább élek a wm "korlátaival", mint a szifon korlátaival... De már ez is lerágott csont. -
moonman
titán
válasz
#16820480 #13 üzenetére
múltkor valaki egyenesen azt állította, hogy használhatatlan és a felhasználók csak kínlódnak vele... hát nem tudom, egész eddig mindenki jól megvolt vele, én is kipróbáltam több shell replacement-et, egyik sem jött be, végül mindig a WM alap+TouchFLO párosnál kötöttem ki.
de persze ez is ízlés kérdése, úgyhogy megintcsak nem vitatéma.
-
moonman
titán
nekem is fent van Opera 9, de csak akkor veszem elő, ha az adott oldal nagyon gáz IE-ben. nekem bőven elég, információra van szükségem, nem css-re meg animált reklámokra. de ezt már egy másik topicban korábban kitárgyaltuk, úgyhogy nem is folynék bele, ízlések és pofonok. szerencsére WM-re azt teszel, amit csak akarsz.
-
törölt tag
valóban nem nagyon vágyom rá, de ennek semmi köze az imént említett szolgáltatásokhoz, programokhoz (egyszerűen a GUI nem olyan felépítésű, mint amit én elvárnék).
ha egyszer használnék, akkor azt azért tenném, mert nem szeretem a "feature phone"-okat, mert kell egy multitaskot tudó rendszer, ami bővíthető azokkal a programokkal, amit én szeretnék, esetleg témákkal is (bár ha az alap szép, akkor ez mindegy), mert kezeli az érintőképernyőt, mert az ilyen telefonokban általában van wifi, és így tovább.
-
iknight
senior tag
Jogos amit irsz, de szerintem 10 ből 9 winmobil felhasználó nem az IE-t használja böngészni benne. windows live megint nemhinzem, hogy túl fontos szempont egy alapvetően üzleti felhasználóknak szánt rendszerben. De tény, hogy előbb bár nem sokkal előbb jött ki a 6 mint pl az apple rendszere, vagy akár a nokia internettáblákon lévő maemo linux amit sokkal fejlettebb rendszerek.
-
-
moonman
titán
az 5 és a 6 között nagyjából annyi a különbség, mint a Vista és a Win7 között, kívülről nem sok látszik, de a felszín alatt azért van bőven újítás. ezt csak akkor érzékeli az ember, mikor gyakorlott WM6 userként kézbe vesz egy WM5-ös gépet és nincs html e-mail, nincs WPA-s wifi, nincs IE fullscreen/zoom, nincs Windows Live, nincs docx/xlsx, nem olvassa a 2-4 GB-os kártyákat, és még sorolhatnám...
amúgy a cikk utolsó mondata csak nekem nem kerek?
-
iknight
senior tag
Nemértem miétr kel ennyire húzni a MS-nek a winmobil 7-t, gyakorlatilag a 6is az 5-nek a toldott foldott változata, szerintem sok kuncsaftot vesztettek el ezzel a késlekedéssel.
-
simonzé
addikt
Látom az átlátszóság ide is benézett
Fura hogy ezt a Wisbar már vagy 4 éve tudja WM5 alatt -
David75
őstag
A wm 7 már biztos jó lesz ez csak ilyen átmeneti valami.Csak vajon addig hova fejlődik az iphone os, az android és a symbian touch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest