Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
nekem is fent van Opera 9, de csak akkor veszem elő, ha az adott oldal nagyon gáz IE-ben. nekem bőven elég, információra van szükségem, nem css-re meg animált reklámokra. de ezt már egy másik topicban korábban kitárgyaltuk, úgyhogy nem is folynék bele, ízlések és pofonok. szerencsére WM-re azt teszel, amit csak akarsz.
-
moonman
titán
az 5 és a 6 között nagyjából annyi a különbség, mint a Vista és a Win7 között, kívülről nem sok látszik, de a felszín alatt azért van bőven újítás. ezt csak akkor érzékeli az ember, mikor gyakorlott WM6 userként kézbe vesz egy WM5-ös gépet és nincs html e-mail, nincs WPA-s wifi, nincs IE fullscreen/zoom, nincs Windows Live, nincs docx/xlsx, nem olvassa a 2-4 GB-os kártyákat, és még sorolhatnám...
amúgy a cikk utolsó mondata csak nekem nem kerek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest