- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Nagyon szép és dícséretes próbálkozás ez a projekt!
... amíg M$ bácsi engedi
Senkinek nem tűnt fel, hogy jogi aggályokat is felvet ez a fejlesztés? A cikkben több helyen is nem publikus dokumentációk felhasználásáról esik szó. Vajon ezekhez milyen módon jutottak? Másrészt abban sajnos biztos vagyok, hogy redmond a kulcsfontosságú információkat nem fogja két kézzel osztogatni...
A Lindows mond valamit nektek? Nem volt hosszú életű, pedig az csak wine-t használt. Tudom ott elsősorban a névvel volt gond. De ez a projekt sokkal messzebbre megy. Szerintem a M$ még nem veszi komolyan, de ha kiforrja magát, akkor fel lehet készülni jogdíj perekre. Azt hiszem az a Linux, amiben ez a kernel(bővítmény) benne lesz aligha maradhat ingyenes...
Bár ahogy mostanában a M$ szénája áll, még az is lehet, hogy kötelezni fogják, hogy engedje a fejlesztést, különben monopolhelyzettel való visszaélés miatt dádá lesz
Mindent összevetve drukkolok, hogy életben maradjon a projekt! És minden tiszteletem ezeké a fiúké (és lányoké?) mert szerintem borotvaélen táncolnak...
Hajrá(f)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DJI topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest