- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Ez egy jó hír, kíváncsian várom mit fognak alkotni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Már megrendeltem az iPad-et, de ha ebből esetleg lesz valami, lehet hogy majd elcsábulok és lecserélem
Várok már nagyon egy Win8-as tabletet, hogy kipróbálhassam, mert nagy megelégedéssel használom a Bétáját a netbookomon, baromi gyors és egyszerű, szerintem nagyon eltalált OS... Egy Nokia dizájn meg külön felcsigáz, nagyon tudnak a finnek formatervezni!
-
Recon666
Közösségépítő
Kíváncsian várom a végeredményt.
-
=Mentor=
őstag
200 ezer? Legyen inkább 2 milla
(#6) saviola55: A többi gyártó így is eléggé hanyagolja a WP platformot, szerintem a Win8 érkezése se fog sokat változtatni a helyzeten.
-
catroot
veterán
válasz
Neurotoxin #30 üzenetére
De tableten használtad?
Ha alapból visszataszít a metro felülete, akkor édes mindegy...
-
Neurotoxin
őstag
Várjad.
Én már láttam a rendszert működés közben. Nem győzött meg. De a nokiát legalább kihúzza a csávából. Amúgy ezektől a csempéktől a hideg kiráz. Úgy néz ki a felület mintha nem lenne kész, olyan mint az az oldal, nem tudom, hogy ki emlékszik rá, amin kb 1000 reklám hirdetés ikonja volt fent.
-
Hennet
aktív tag
hát ha vennék tabletet ez lenne az
-
Apika
addikt
Bízom benne, hogy ez egy jó döntés volt a Nokiától. Számukra most fontos, hogy több fronton is teljesítsenek...
-
turit
tag
Uhh hát így nekem is windows 8 van a Galaxy Tabomon
-
B1T3
addikt
Teljesen logikus lépés lenne, hogy előrukkoljanak egy (majd több) tablettel.
-
hemaka
nagyúr
inkább a telókra koncentrálnának...
-
fffeco
tag
Ha olyan szép lesz mint a lumia 900 és a kijelzóje is jó lesz akkor navy az esély h Nokia win8 tabletet vegyek
-
Syl
nagyúr
A kép "apró" szépséghibája, hogy ez egy Samsung Galaxy Tab 8.9 vagy 10.1
-
Воланд
titán
a nokia birna a gyartast, csak akkor a tobbi gyarto meg ennyi eroforrast sem forditana a wp-re. meg egyebkent is monopol (fele) helyzetben vannak jelenleg.
-
oO7
őstag
te miről beszélsz? az a fénykép nem a Nokia tabletről készült...
(#11) bloomberg:
telefon és tablet az igen valószínű... "booklet" már egy érdekesebb dolog, de egy ASUS Transformer Prime felépítésű tablettel igazából meg tudják célozni a netbook szegmenst... desktop szférában viszont nem nagyon reménykednék, hogy bármit is alkotni fog a Nokia... aztán majd kiderül mennyire jön be nekik ez a "házasság" (élettársi viszony) az MS-el és lehet, hogy kicsit később rámennek arra, hogy lefedjék hardveresen az MS teljes termékpalettáját... -
bloomberg
tag
csak nem a nokia lesz a microsoft hw részlege?
telefon, tablet, booklet, pclet.
Bár sztem hülyeség lenne a részükről nem kiadni egy woa-s tabletet.
-
plus44
veterán
Amilyen trágya az új Win8 asztali verzió, annál inkább vevő lennék egy Win8-as tabletre!
-
-
catroot
veterán
Várom szeretettel!
-
alevan
őstag
Attól, hogy a cég "sehol sem fejezte ki a táblagépek piacára történő belépésének szándékát", nem is tagadta soha, hogy nem fog táblagépet késziteni. Szerintem várható lépés lenne a Nokiától a táblagép készités.
-
JR.CSé
senior tag
Pedig hogy mondta a nokia h ők aztán nem fognak tabletet csinálni... Erre tessék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest