Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
#40553216 #324 üzenetére
Ezek az MS fanboyok igazi vérpistikék.
Miért fáj nekik az hogy a többség látja hogy a Metro egy szar, egy zsákutca? Hogy a Start menüt kiszedni értelmetlen öncélúskodás?
Én elismerem a Win8 előnyeit (gyors boot, gyors működés, a szintén öncélú aero hiánya) használom is mióta kijött, már egyszer újra is aktiváltam.
De hogy minősíthetetlen hangnemben szidnak mindenkit aki meg meri említeni hogy mekkora fos a Metro és ráadásul semmi értelme, meg legszívesebben warnokat meg banokat osztogatnának mindenkinek aki nincs hasraesve a vízfejű MS eme újabb "csodá"jától az minden normális ember zsebében kinyitja a bicskát.A 8.1 meg még szarabb lesz mint a sima 8 mert annak a hibáit NEM javítják ki.
1. Metrót kiszedni a rákba, SENKI nem használja. Értelme semmi.
2. Start menüt visszarakni.
3. Idióta swipe-olást (gesture vagy milyen néven fut még) alapból kikapcsolva hagyni, akinek kell kapcsolhassa be.Csak ha ezeket megtennék kiderülne hogy a csili vili "új" oprendszerük egy sebességben optimalizált, aero mentesített Win7 amiért ennyi pénzt kérni pofátlan lehúzás.
Aki a Win8-at használja az minek rakná fel a 8.1-et?
Aki meg a Metro meg a Start menü miatt maradt Win7-en az pláne hogy nem fogja felrakni ezek alapján!A vérpistikék anyázhatnak, üzenem nekik NŐJENEK FEL
(és ha az MSnél dolgoznak legalább ne dicsekedjenek vele
)
-
zippofcy
senior tag
Win8 az első oprendszer aminek a hihetetlenül hasznos újításait csak registryből lehet kikapcsolni
Reméljük a 8.1-ben már 3rd party fizetős alkalmazást kell warezolni hogy megtehessük ugyanezt -
zippofcy
senior tag
Jaja annyira kilóg a lóláb hogy az egész Metrot csak azért kell erőltetni mert az elcseszett WinPhone-oknak is ilyen randa a felülete. Ezért is nem veszi őket a kutya se, összehasonlítva az androiddal meg az ios-el primitív randaságok.
Az MS az idióta marketingjével csak azt érte el hogy a legtöbb ember eleve viszolyog az egész Win8-tól és marad Win7 alatt. Mondjuk ha reálisan nézzük a gyorsabb boot meg működéssel szemben ott van a Win7 alatti jobb driver ellátottság (régebbi HWek esetén) szóval szvsz mindenkinél az dönt hogy az Aero tetszik-e neki vagy nem. Mert anélkül randa a Win7, a Win8 viszont elegáns, letisztult.
Az MS olyan mint egy konok szamár aki képtelen beismerni hogy tévedett. Rossz lóra tett. Elmérte a farkát.
Ez a Metro úgyse fog vezetni sehova, zsákutca. Érintőképernyőre ott az Android vagy az Ios sokkal jobbak.
Jobb lenne ha a DPI skálázást oldaná meg végre mert így ha az USAba élnék és meglátnék egy Win8as PCt meg egy ios-es Mac-et tuti az utóbbit venném pedig a cupertinói beképzelt bagázstól ("ne fogd úgy" "csak működik - jóhogy működik b+ ha nem működne ki a fene adna érte egy petákot is?? ) is kiver a víz.
Mindenesetre a 4 magos IPSes gorilla glasses kínai androidos telók 45 ezer Ft-ért őket is kinyírják majd előbb-utóbb. Remélhetőleg addigra az béna MS is berakja végre a normális képernyő skálázást ... Win10 alig várlak -
zippofcy
senior tag
Ez a 8.1 olyan "újdonságokat" hoz amiket 1000-ből jó ha 1 ember használ.
Egyetlen dolgot kellett volna e helyett a sok szirszar helyett berakni: start menüt (amit én a Stardock cuccával beraktam aznap mikor felraktam a Win8at 1 éve)
És egyetlent kiszedni: a fos Metro-t ami semmire nem való és nem is használtam 1 év alatt soha semmire.Szeretem a Win8ban a 20mp-es boot időt, a szar Aero hiányát (csak a gond volt vele állandóan kikapcsolt) meg hogy gyorsabb mint a Win7.
A csempék egy elcseszett hamvába holt erőltetett marketing dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest