- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
De az ugye téged is boldoggá tesz, hogy a MS-nak jó az éves mérlege? Az megoldja a dolgokat
@brumi1024 : Azért Linuxon (Kubi) edig 1 alkalommal ment el a GUI-m frissítés után, mert valamelyik agyatlan a Canonicalnál elírta a default KDE téma nevét
Nyilván nagyon sokaknál okozott ilyen problémát, de az iseddig egy alkalom volt, másrészt egy konfigfile átírás után ment tovább a rendszar. A windózt hasonló esetben sokszor gyalulni kell.
Érted, kevésbé felhasználóbarát amikor össze kell pakolni működőre, de ha ewgyszer kész, be van lőve úgy, ahogy az akár képzetlen usernek megfelel, akkor nem nagyon fog lehalni. -
Tamás88
őstag
Ez nem igaz, hogy szívás lenne a Linux-szal, egyáltalán kipróbáltad őket?
Többfélét is kipróbálhatsz, itt van pl. Ubuntu, ami jelenleg elterjedt, de ha nem kell, akkor használhatsz Fedorát, SUSE-t, hogy csak a legelterjedtebb rendszereket említsek.
Asztali gépen Win7 van, a laptopomon viszont Win8 és ezek után egyiket sem áll módomba frissíteni.
-
brumi1024
veterán
Nálam is ugyanez volt a egy Dell 5737-el. Intel HD4400+AMD 8870m. Először az Intel driver volt a probléma, de az AMD driver telepítésére is ugyanez előidézhető. Szerencsére csak tesztgép, de ha a főgépem lenne nem lettem volna túl vidám. Túl sok a bug számomra még a 8.1-el, majd talán 2 hónap múlva amikor nem bétát(bár se a win7 se a win8 bétáival nem voltak ilyen problémáim, pedig mindkettőt használtam hónapokig) kell használni kipróbálom megint.
-
kecskebégető
aktív tag
1 nap alatt 2 gépbe futottam bele ami frissítés és bejelentkezés után fekete képernyőt kapott igaz egér és taskmaneger volt így netezni tudtam és supportot kereseni.Sajnos csak a tiszta telepítés segített.Ahogy olvalsgatom világszerte másoknak is.
cHiába nyomtam nekik a scfc/scannow-ot ujraindítás után mindkettő pár percig nent majd force logoutot kaptam.
ERDETI szoftverek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest