- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreasbee
csendes tag
hát végig olvastam ezt a csodálatos beszélgetést. a win7 elsö bétáit is teszteltem s most már az rc1-es is megvan (torrentröl).
egyrészt hülyeség ilyen boot time meg hasonlokkal hasonlitani a 2 op rendszert. szinte mindenben eltérnek csak a Windows név nem változott. igazából semmi bajom nincs, nem is volt vele, csak valahogy az emberben benne van hogy BETA. de megjött az RC1 és bár sok változás nem lelhetö fel (elöször), de tökéletes. de ki mire használja. most aki non-stop gamel, meg netezik, film. azzal nem fog kiderülni, hogy milyen. sokat nevettem, hogy a sok gamernek az a legnagyobb problémája, hogy milyen játék, hogy fut mit fut. 1998-as kiadású eredeti cd-röl tepeitett starcraft-al játszok rajta minden gond nélkül. nincs komp. benyomva meg semmi.
a teszt: ne haragudj, becsülöm a fáradozásod, de nem játékokkal kell tesztelni egy op rendszert, de nyilván ezt TE is tudod.
Az XP meg egy rakás kaka, mindig is az volt s az is marad. 500 frissités után vált használhatóvá már amennyire. azért kedveli mindenki ezt, mert anno az iskola elé leültettek és ez zakatolt a gépen, és minden 2. blog xp fanokkal van tele. holott linuxon elinditok bármit amit xp-n és még csak nem is eszi meg a gépet.Üdv: néma lázadó - Vista - W7 fan

Senkit nem akarok bántani, csak én is elmondtam a véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Star Wars rajongók
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest