Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
freemanone
üzenetére
az a rész nem világos hogy akkor most egyéni vagy szociális probléma?
nem éppen környezet tudatos hozzáállás ekkora szövegterjedelemben foglalkozni egy ilyen elhanyagolható esettel. különösképpen ha már érvényét is vesztette. "az én hibám, menteni kellet volna."
spórolj a villany számlán, költsd pszichológusra.
-
válasz
freemanone
üzenetére
lehet azt mondani, hogy ő a hülye, miért nem mentett, de:
- miért nem mentett az alkalmazás, mikor kirúgták alóla az oprendszert?
- miért hisszük azt, hogy egy frissítésből csak annyi probléma származhat, hogy elszáll az addigi munka? akkor hogy őrjöngött volna, ha felrak a frissítés valami patchet, amitől a programja, amit használ, soha többet nem indul el?
- miért bízunk abban, hogy frissítés után egyáltalán elindul a gép? az általam ismert összes víruskergetőnél volt már olyan, hogy bekaranténozta a fél windowst és utána vakargathattad a fejed, hogy mi van, mert asztal nem volt.
- én már láttam olyan programot, aminek a követelménylistájában tételesen fel volt sorolva az összes komponens elvárt verziója. na ha arra rácsurog a frissítés, több tízmilliós szerződést küld ki a szemétre.
- láttunk már olyat, hogy szoftverkomponens automatikus frissítése után ugyan minden működött, csak az új verzióban átszabták a felületet és a felhasználók zöme csak nézte, hogy wtf de dolgozni nem tudott.az automatikus frissítés őrültség.
-
válasz
freemanone
üzenetére
"Ha valaki jönne a céges gépével, hogy de az percekig bootol"
Hát erre jó a hibernálás, akkor jöhet áramszünet is akár. Nem utolsósorban így tényleg semmit nem fogyaszt a gép. Semeddig nem tart megnyomni a power gombot (át van állítva, hogy hibernáljon), mire felveszem a kabátomat, kikapcsol. Reggel meg ugyanaz a gomb, mire megmelegítem a kávénak a vizet, áll a rendszer munkára készen
hcl: ja, bocs, nekem úgy tűnt az előzményekből

-
Yeffy
veterán
válasz
freemanone
üzenetére
köszönöm szépen, örök hálám, este ki is próbálom...

-
Pano
veterán
válasz
freemanone
üzenetére
Köszönöm az építő jellegű kritikát.
Igen, erre már kitértünk. Ha legközelebb esetleg írok hasonlót, erre majd jobban figyelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest