- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nagyon jó kis írás!
Ugyan nem az itthoni gépen, de én is kipróbáltam a 7est, csak nekem nem sikerült sehogysem belőni a netet.De jónak tűnik, az meg sokat jelent hogy windows ellenes oldalak is elismerően írnak róla.
Egyébként nekem a Vista szinte tökéletes rendszer, nem is értem azokat akik szidják szegényt, az sp1-ig nekem is sok gondom volt vele, ment is vissza az xp de amióta az sp1 kint van nekem semmi gondom vele, sokkal jobban tetszik mint az xp. azzal sem volt gondom, de nem szerettem különösebben.A Vista egy valóban szerethető rendszer, hamar megkedveltem, nagyon szeretem használni, szóval annyira nem várom az új verziót, nagyon jól megvagyok a Vistával.Egy bajom van vele, kicsit lassan áll le a rendszer.Ezért várom egy kicsit a 7-et de nem életbevágó, szóval csiszolgassák csak, hogy legalább olyan jó legyen megjelenéskor mint a Vista SP1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged