Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Telepítés téma - én a következőképp csináltam:
- volt egy xp-m egy 100GB-s partíción (C:) (de csak vagy 19GB volt rajta használva), meg egy adat partícióm (D:)
- a 100GB-s partíciót PartitionMagic 8-cal lecsökkentettem (resize) kb. 50GB-ra (újraindítás kellett)
- a keletkező kb. 50GB-nyi allokálatlan helyen létrehoztam egy új elsődleges partíciót: E:
- daemon tools-ba beraktam a win7 iso-t, elindult a telepítő
- mondtam neki hogy az E: -re települj, ecsém!
- elkezdett települni, majd egyszercsak mondta, hogy ő most újraindul
- ekkor izgulni kezdtem, de kellemes meglepetésben volt részem: újrainduláskor már kész bootmanager várt:
- Earlier version of windows
- Windows 7
Ez ekkor még csak 3 mp-nyi időre bukkant fel, de a kurzor a win7-en állt, így az "kiválasztódott" és a telepítés gond nélkül folytatódott, nem hiányolta az adathordozót! (valószínűleg már minden szükségest felmásolt előzőleg)
- ennyi volt a kritikus rész szerintem. a telepítés teljes végbemenéséhez még kell egy-két újraindulás, de végül minden sikeresen befejeződött, és most bármelyik oprendszert tudom használni. A kiválasztásukra 30 mp van már.Két megjegyzés:
- ez a bootmanager nem kezelni az usb-s billentyűzeteket (legalábbis az én logitech-emet nem, annak ellenére, hogy a bios igen)
- a kulcsot érdemes papírra feírni, mert az első újraindulás után fogja kérni. Ha ezt elfelejtjük (ahogy én is), akkor sincs gond, csak lépj tovább mikor kéri, és később is meg tudod adni, ahogy a cikkben le van írva
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest