Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efbialy
tag
Én tényleg nem akarok beleszólni, de ha tényleg csak annyira értesz a géphez, mint amit állítasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet kipróbálni egy nem végleges, esetleg instabil rendszert, hiszen előfordulhatnak olyan problémák, ami akár adatvesztéshez is vezethetnek. Egy béta rendszer szerintem csak olyannak való, aki fejleszteni szeretne ahhoz az os-hez, vagy nagyon vállalkozó szellemű. (persze csak szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest