Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Aha. Akkor csak eddig megúsztam. Az ilyen frankó lehet, mikor a felhasználó nem te vagy veled egyháztartásban élő. Amúgy a random beállítás reseteket is abbahagyhatnák pl. örökre, azzal már szórakoztatott párszor. (Kamera mikrofonba egér hangod lesz, mert a detektált mintavételi frekvencia téves, és persze elfelejti, hogy kézileg átállítottam. Ha felröhögnek meetingen, akkor tudom, hogy volt valami giga frissítés.)
-
törölt tag
Túl sokféle variáció létezik, esélytelen 100%-ra kiteszteljék. A verziófrissítésekhez kellene a kézi mód, mert fel kell készülni a frissítés utáni helyreállításra, driver frissítésre, eszköz újratelepítésre stb.

Egy régi toshiba notim, (valami három számjegyű i5 procival) a 1909 -el még gond nélkül működik, de a következő verzió már kifekteti, reboot után villogó kurzor a bal felső sarokban. Fizetősre állítottam a netkapcsolatot, így csak a biztonsági frissítéseket telepíti -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest