Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #78 üzenetére
A TH2 óta, ha megvan nyitva két app, és úgy lépsz vissza az alkalmazásváltóba (gesztussal vagy a gombal), kiválasztod a harmadikat, akkor megkérdezi, hogy melyik megnyitott app helyére rakja be.
-
consono
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #75 üzenetére
Az alkalmazásváltóval mi a baj? Behúzod balról az ujjadat és ott van minden, egy bökés és váltasz. Én a 8(.1) behúzom-visszahúzom-kisablak dolgát nem bírtam értelmezni...
@martonx: milyen plugin hiányzik? Nekem az adblock volt a legfájóbb, de megoldottam rendszerszinten többé kevésbé.
-
martonx
veterán
válasz
sz.balazs.95 #75 üzenetére
A win10 update sokat nem csinált, de szvsz összeszedettebben néz ki tőle a rendszer, illetve az Edge határozottan kilépett a béta státuszból. Csak azt nem értem, hogy ehhez miért kellett TH2, illetve az Edge pluginek nélkül mit ér?
-
matyi012345
őstag
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
Gondoltam már az ubuntura, hogy ennél még az is jobb volt. A képernyős billentyűs módszert használom dehát na ne már na..érted
Amúgy az MS-nél nem tudom hogy tudnak kiadni így rendszert. Nincs egy ember aki leül, kezébe veszi, nekiáll használni a gépet mint user és szól, hogy Hé gyerekek, b@szottúl nem jó mert ez meg az a baja? Komolyan nem értem.
-
atw
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #33 üzenetére
Nem lenne rossz cucc amúgy, csak hát így tényleg bétás szaga van szegénynek... back to 8.1?
-
d@vee
őstag
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Áhh megvan, köszönöm
Win10 gyári böngészőjét, az Edge-t használom, abban jobb klikkel nincs olyan opció, hogy kép megtekintéseSebaj, jobb klikk, kép másolása, ekkor a linket másolja csak, másik lapon meg megnyitottam a lemásolt linket
Azért írtam le, ha netán valakinek hasonszőrű problematikája adódna
-
atw
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Elég érdekes amúgy, hogy nincs ezek szerint egyetlen normális tabletes móddal megtámogatott Windows-os browser. Pedig a böngészés talán pont nem egy extrém felhasználás egy tartalomfogyasztásra szánt eszköz esetében...
-
dlaj
őstag
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Köszönöm.
Valóban azon régebben használtam is, de mostanára kifényesedtem. Chromosodtam. -
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
A nagyítás hiánya elég zavaró lehet.
Szerintem is jobb volt az oldalra görgethető kezdőképernyő. Nekem csak asztali gépem van, de már gondolkozok a váltáson a TH2 után. Elég valószínű, hogy telepítés után rögtön a teljes képernyős startot fogom beállítani.
-
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
Annyit hozzáfűznék a full-screen satrt részhez, hogy a csoportok száma a felbontástól és a kijelzőmérettől is függ. A csempeoszlopok száma pedig állítható lesz a TH2-ben (3 és 4). Az appok SD-re telepíthetősége elvileg szintén a TH2-vel jön.
Az asztali Firefox mennyire használható tabon?
-
atw
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
Hasznos kis cikk, köszönjük.
Pont tegnap húztam le a W10-et (SP3) és az első kultúrsokk az Edge volt, ami valami botrány ótvar mód néz ki az IE után...
Tényleg milyen böngészőt érdemes használni? (Chrome-os vok, de Metro IE sokkal jobban tetszett)
-
King Unique
titán
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
Mondjuk megnézhettél volna számszerűen néhány működési infót és összevetni egymással a kettőt (8.1 vs. 10).
Illetve pár screenshot jól jött volna szemléltetés gyanánt, mert így kicsit száraz az iromány.De nekem 8, köszönjük ezt is.
(#9) Döglött Róka: nem is az, inkább utólag bánom, hogy ennyi erővel mért nem címlapra toltam én is.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #13 üzenetére
0x80073AFC - 0x20007
A telepítés a(z) SAFE_OS fázisban meghiusúlt, a hiba egy INSTALL_DRIVERS művelet közben történt.Persze plusz memória kártya segítségével próbáltam frissíteni.
Próbáltam telepítő usb segítségével illetve windows update segítségével is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest