- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
sz.balazs.95 #75 üzenetére
A win10 update sokat nem csinált, de szvsz összeszedettebben néz ki tőle a rendszer, illetve az Edge határozottan kilépett a béta státuszból. Csak azt nem értem, hogy ehhez miért kellett TH2, illetve az Edge pluginek nélkül mit ér?
-
martonx
veterán
válasz
Naughty9011 #70 üzenetére
Ez jó hír, különösen mobilon várom izgatottan a win10-et. Desktop-on az ember simán együtt tud élni a szarabbnál szarabb gyári app-okkal, mert simán lecseréli őket jobbnál jobbakra. Mobilon viszont nem olyan egyértelmű lecserélni őket, szóval ott az ember jobban rá van utalva a gyári appokra.
-
martonx
veterán
válasz
parandroid #46 üzenetére
hopsz, megkövetem magam, ismét adtam egy lehetőséget a Groove-nak, és immár sikerülni látszik beolvasni a NAS-on lévő mp3 könyvtárat.
A fényképek app viszont még mindig használhatatlan. -
martonx
veterán
válasz
parandroid #46 üzenetére
Ok, az Edge nem teljesen használhatatlan, csak épp egy szarhalom. A fényképnézegető, zenelejátszó szimplán használhatatlan NAS-ról ,megfelelő mennyiségű file esetén soha nem végeznek a mappa felderítésével, ergo soha nem jelenik meg bennük semmi. Egyesével direktben megnyitva az egyes képeket a NAS-on természetesen működik, de ki akar egyesével képeket, meg mp3-akat kattintgatni?
-
martonx
veterán
A NAS-om tökéletesen működik, a felcsatolt hálózati meghajtó megjelenik mindenhol. A fényképnézegetőben, Groove-ban fel tudom venni a figyelt mappák közé. Csak épp amikor elkezdik szegény kis fingó appok felderíteni a több 10Gb-nyi mp3-at, meg több 10Gb-nyi képet, nos akkor annak sosem volt még vége, ergo soha nem sikerült képeket néznem, csak a homokórát néznem.
-
martonx
veterán
Ah, akkor ezt is a NAS zavarja meg. Megfigyeltem, hogy a default Fényképek app se tud lejátszani egy darab fényképet se a NAS-ról. Akkor ezek szerint a Groove-nak is ugyanez a baja.
Mármint a NAS egy sima hálózati meghajtóként látszik, ami azért szerintem így 2015 végén nem kellene, hogy megoldhatatlan feladat elé állítson egy vadiúj OS-ben felbukkant új default app-ot.
Na sebaj, addig is elvagyok végülis IrfanView + BSPlayer párossal, csak mindig kiakadok az MS-nek ezeken a totális balfaszságain.Esetemben végülis a default képnézegető, default zenelejátszó, default böngésző használhatatlan. Tényleg, akkor mi értelme van Windows használni?
-
martonx
veterán
"Gyári multimédia appként megkapjuk a Groove és a Filmek+TV alkalmazásokat. Nagyon sok mindent nem tudok róluk mondani, mivel hosszú évek óta VLC-t használok, ahol csak van rá lehetőségem…"
Jelentem a Groove egészen elképesztően fos. Olyan alap dolgokat nem tud, mint pl. kapaszkodjatok meg: mp3 lejátszás.
A Filmek + Tv viszont meglepően jó, viszont kicsit válogatós, nem mindegyik mkv-t hajlandó lejátszani (a nagy többséget viszont igen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardverkemping június végén
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged