- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Csak leírtam a lehetőségeket. Abban az van, hogy engem érdekel a Win? Nekem többek közt egy 3/32 üveg hátlappal és egy 4/64 fém hátlappal érdekelne, ha ezek lesznek. Még az is meglehet, hogy lesz 5,2 és 5,7" kivitelbe is. Te tényleg csak kötekedni jársz, ez is kell. Még jó hogy nem magyarázod meg nekem, hogy mit használok és mit szeretek. Már ennyire nem ért Magyar? Nagyon elnyomnak otthon? Nem én böfögök marhaságokat mindenhova. Neked lövésed sincs a Xiaomi-ról.
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
Erre mertem következtetni abból, hogy a cikk címe a Win10 és Xiaomi, ezenkívül olyanra reagáltál aki szintén ezt a kapcsolatot írta. Ha semmi köze nem volt a témához a hozzáoszlásodnak, akkor csak sima kötekedésnek szántad "szoval az osszes magyar mi4 tulaj hozzaszolt a temahoz"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest