- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Csak leírtam a lehetőségeket. Abban az van, hogy engem érdekel a Win? Nekem többek közt egy 3/32 üveg hátlappal és egy 4/64 fém hátlappal érdekelne, ha ezek lesznek. Még az is meglehet, hogy lesz 5,2 és 5,7" kivitelbe is. Te tényleg csak kötekedni jársz, ez is kell. Még jó hogy nem magyarázod meg nekem, hogy mit használok és mit szeretek. Már ennyire nem ért Magyar? Nagyon elnyomnak otthon? Nem én böfögök marhaságokat mindenhova. Neked lövésed sincs a Xiaomi-ról.
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
A Xiaomi fő ereje a Miui-ban rejlik főként. Ezt szeretem én is a legjobban benne. Ha Win rendszerre vágynék, akkor van arra megfelelő, több márka is. A Xiaomi Miui nélkül nekem annyit érne mint egy egy versenyló, amelyik elvesztette a két hátsó lábát. Lehet, hogy életképes, de nem az igazi.
-
Fejvadi
nagyúr
Erre mertem következtetni abból, hogy a cikk címe a Win10 és Xiaomi, ezenkívül olyanra reagáltál aki szintén ezt a kapcsolatot írta. Ha semmi köze nem volt a témához a hozzáoszlásodnak, akkor csak sima kötekedésnek szántad "szoval az osszes magyar mi4 tulaj hozzaszolt a temahoz"?
-
Fejvadi
nagyúr
Lesz itt minden mint a búcsúban. Kicsi-nagy, erősebb-gyengébb, fém-üveg, Win-Droid. Bőség zavara. Lehet nem is lesz elég egyet vennem.
(#16) woland_y2k
Miért gond az neked, ha a Xiaomi-sok itthon a Draidot szeretik és nem a Wint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest