- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nekem volt egy Samsung SpinPoint F1 1Tb-os vinyóm. A windowsban bekapcsolva maradt a HDD lekapcsolása funkció 20 perc utáni használatba nem vétel után. 1 hónap után zuhant is 3%-ot a kondíciója. Kikapcsoltam és mai napig azon az állapoton van. Szóval azt én inkább folyamatosan járatom, mint kapcsolgatom. Ventiknél meg lehet hogy a leállítás jobb opció.
-
Olajka02
aktív tag
Mondjuk én hetente egy-két napot, azon belül is kb 1-3 órát játszom.
A géppel egyébként dolgozom, tehát naponta a hét 5-7 napján be van kapcsolva 8-12 órát a gép (otthoni és irodai), ha ebben az időszakban nem forog a venti (már pedig nem forog), akkor az jelentős élettartam növekedést eredményezhet a légkavarók életében.
Szerintem hasznos, ez a fícsör! -
04ahgy
nagyúr
Ott ez az urban legend a sokkal precízebb és bonyolultabb motor, a kis fordulatszámnál alacsonyabb kenést biztosító folyadékcsapágy és a lemez + fej közt ki nem alakult légpárna miatt van (mondjuk nem mindegy, hogy tányéron vagy kívül parkoltat-e az adott HDD). Itt csak a csapágy kopik. Ha nem forog, nem kopik.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest