- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
Az hogy tönkre mehet, nem csak a GPU-ra értendő, hanem más egyéb részére is kártyának...
Tehát itt aleszcuzammen az egészre vga-ra értettem (hűtő, annak alkatrészei, más elektronikai egységek, pl.: ram, vrm és egyéb). Lehet hogy sok idő, de biztos, hogy nem használ neki.
Még ha trothlingol is egy karesz, azt már akkor teszi, amikor átlép egy a gyártó által nem határértéknek megszabott mértéket.
Ha ez csak 10-40 mp, és ezt többször megteszi, az már nem lesz jó...
Szerintem.Volt egy MSI R9 290 Gaming-em (2 cserekártya után, u.a. a típus mindegyik), nagyon magas hőfokokkal üzemelt, több órás játék után szemetelni kezdett a memória, de nem trothlingolt...
Leállítottam, lehűlt, aztán minden ment megint elölről (melegszik, egy idő után szemetel)...Szerintem a nem megfelelő hűtéstől tönkre mehet egy kártya.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
freestailo #30 üzenetére
Szerintem az garis eset, amit írtál.
Full terhelés alatt nem kapcsolhatja ki a ventiket.
Ez szoftveres hiba, amitől a kártya is tönkremehet akár, nem beszélve az erősen sérült felhasználói élményről.
Én visszavinném. -
Olajka02
aktív tag
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy néha jelentős csúszás van egy-egy új termékpaletta bevezetésénél..
Ha így nézem, rosszabb esetben ez majdnem egy év, arról nem is beszélek, hogy mire kijönnek a custom hűtős verziók és azoknak beáll az ára....
Szerintem erre az időtartamra nyugodtan lehet egy ilyen kártyát venni, aztán a használó, majd eladja, ha váltani akar. -
Olajka02
aktív tag
Mondjuk én hetente egy-két napot, azon belül is kb 1-3 órát játszom.
A géppel egyébként dolgozom, tehát naponta a hét 5-7 napján be van kapcsolva 8-12 órát a gép (otthoni és irodai), ha ebben az időszakban nem forog a venti (már pedig nem forog), akkor az jelentős élettartam növekedést eredményezhet a légkavarók életében.
Szerintem hasznos, ez a fícsör!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest