- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
A különféle oldalak olcsón árult kulcsok nem legális forrásból vannak. Amennyire én tudom kulcsot interneten legálisan csak a Microsoft és talán az Amazon árul. A többi biztosan nem legális, de ettől függetlenül a legtöbb működik. Sajnos mivel nem legális nem sokkal jobb mint kalózwindowst használni. Lasd: [link]
Cucuska2
Igen, így történt. A tesztnek van egy objektív és egy szubjektív része is. Minden egyes esetben leírtam, hol volt általam érezhető különbség, illetve azt is látod, hogy hol volt a számok alapján mérhető eltérés. E két dolog mentén fogalmaztam meg az álláspontom, miszerint az LTSC használata jelet előnyt a játékok alatt de egyértelműen nem váltja ki a Home-ot. (pont ahogy írtam a store hiánya miatt is.)Döglött Róka
Én úgy gondolom a megállapításod az UWP appok kapcsán nem helyes, mivel ha semmi sem futna a háttérben akkor nehéz lenne megmagyarázni például a Skype a Fényképek alkalmazás által forgalmazott adatmennyiseget. Én józan paraszti ésszel azt gondolom ami nem fut az nem forgalmaz több MB adatot. -
Stauffenberg
nagyúr
Az EU-n belül lehet bizonyos szabályok mellett eladni és vásárolni használt/fel nem használt kulcsokat teljesen legálisan. Én inkább az EU-n belüli legális forrásokat keresném, mintsem a világ túlsó végéről vásárolni, amiért fizetsz, mégsem jogtisztább, mint a letorrentezett verzió, ráadásul ugyanúgy pár ezer forintban mérhető a licencek ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest