- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Dilikutya #231 üzenetére
Én se gondoltam volna, de tényleg így van. Tegnap találtam csomó youtubes videót, ahol home/pro/ltsb/ltsc összehasonlítások voltak játékokban és volt bőven 10%-os különbség is az ltsc javára a pro-val szemben. Nem mindig volt nagy a különbség, de mindig az LTSC vezetett. Ezért is vettem fel ezt a szálat (meg előző munkahelyen LTSB-ket tettem és csak pozitív érzelmeim maradtak
)
Amúgy nem tudom miért kevered ide a *hozzáértést* a buildekre vonatkoztatva. Ennek az egésznek semmi köze ahhoz.
Mihez van köze? Mondjuk a szeméthez. Köztudott, hogy a Home/Pro vonalon a telemetriát NEM lehet kikapcsolni, hiába állítod be a GPO-t. Egyszerűen nem csinál semmit. És ki tudja még mennyi beállítással van így. Enterprise-val nem lehet mellélőni...És ha már nagyon véded a Home-ot, akkor tegyél fel valamilyen forgalomfigyelőt (vagy rakd Pi-hole mögé) és hüledezz, hogy mi mindent csinál a háttérben a tudtod nélkül. Onnan meg már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy abból teljesítményvesztés is van
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest