- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért elég sok mindent könnyebb egy normális méretű billentyűzetről, kijelzőn csinálni. Pláne, ha nem túl jó már a szemed, és 10"-on a fullhd már apró.
Írni meg azért normálisabb ember néha ír.
Regényt, akkor min írsz? Ahhoz nem árt egy billentyűzet.@icemad: Nekem a win nem jött be... Régóta nincs is
"Azért ilyen low end gépeket, főleg azok vesznek, akik nem értenek hozzá. Ők meg nem fognak terminállal szüttyögni, meg fórumokat bújni, "
Akkor ost
- fogsz egy virtuális gépet, és telepítesz rá egy random Ubuntu verziót (Mintet, akármit), majd beszámolsz, mennyit kellett terminálozni
- Windowson ugye nem fordul elő olyan, hogy nem megy valami, és gúglizni kell?@Simonzé :
"a hardverfikazasrol es az üzleti gepek isteniteserol szolt.Érdekes..."
Hát, egyszerűen nem az a véleményünk, mint neked -
Dhampir
félisten
Senki nem ír regényeket rajta
Regényeket DOS-on kell írni.
-
kenwood
veterán
Debrecenbe is le lehet menni gyalog ...
Nekem a nyugdijas muterom is sokat beszelget az ismeroseivel facebookon,skypeon.
Az utobbi onmagaban meg ok,de egyutt a ketto,vagy hosszabb chateles a facebookon azert teljesen mas kategoria keyboarddal,rendes multitaskinggal, mint touchscreenen.
Nehany Rtl mosthoz hasonlo stream is korlatozottan android barat. -
Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak,
Ezek a programok mitől alapvető alkalmazások?
Ha te ilyen drága célszoftvereket használsz, logikus, hogy nem fogsz Linuxot használni! Ettől még ne mondjuk már alapvetőnek ezeket, főleg, hogy vannak rá alternatívák Linux alatt is. -
Cyrin
addikt
És még büszke is vagy rá...
Ha húsz percig frissítene a rendszer és közben nem tudnám használni a fejemet a falba verném...Más:
Nekem is a 17.3 az etalon. Se sajna nemsoká hozzá kell nyúlni, pedig rendesen be van lakva ennyi idő alatt. Nem is tudom melyik végén kezdjek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest