Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Hieronymus #542 üzenetére
"Az x64 nem túl jó pálya, a memória kb 30%-a nyomtalanul tűnik el."
Ez Windows alatt sem ennyire extrém. Linux alatt pedig szinte alig érezhető ilyen hatás. Nem tudom honnan veszed ezt.
-
válasz
Hieronymus #542 üzenetére
Megpróbálom reálisan leírni a véleményemet:
- Az érintőképernyőt elsőre netszesnek érzem, de nem biztos, hogy lehetetlen.
- A 3G szintén, de simán lehet, hogy csak azért érzem így, mert nekem nem volt még dolgom ilyennel.
- a secureboot-ról itt olvashatsz: [link] Én sosem foglalkoztam ezzel.
- a 32 bit linux esetén szintén lehet problémás, mert vannak progik, amik már nem szeretik, talán valamelyik böngészőről olvastam.A többi hardver csak annyira lehet problémás, mint más gépek esetén.
Ettől függetlenül még az is lehet, hogy minden simán fog menni, de a fentiek jelentenek plusz kockázatot.
Annyi az egész, hogy ne úgy állj neki, hogy elvárod, hogy egyből, vagy kevés tököléssel menjen, hanem vedd figyelembe, hogy a gépeddel és az elvárásaiddal (secureboot, 32bit) a linux legkevésbé problémamentes részére tapintottál rá. Tehát valószínű, hogy nem egyből fog menni minden.
Egyébként Xubuntu, vagy Mint XFCE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest