Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is ismerek ilyen cégek, megy is folyamatosan a bosszankodás, hogy minden szar, persze mindig más hibájából. Egy kis cégnél, havi 100k egy havi support, és sokszor nem is a pénz az oka, hanem sokan úgy gondolják, hogy a számítástechnika az csak úgy van, az megy magától, hiszen látja, hogy a mindennapokban is körülveszi, csak azt nem tudja, hogy ezt is gondozni, ápolni kell, mint egy kertet, folyamatosan változik és elavul. Utána meg én mondjam meg neki, hogy miért nem látja egymást a 2 gép a hálózatban, hát mitomén, nem vagyok rendszergazda, ja te sem? Akkor fizess meg egyet.

Egyébként már a közepes cégeknél is csak elvétve van helyi IT, kiszervezik azt is, ami így jóval olcsobb, mint megfizetni egy alkalmazottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest