Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Jó teszt. Nekem tetszett.
Ha új gépet vennék, és nem lennék Rendszermérnök, akkor én sem biztos, hogy Business gépeket vennék. És nekem is már csak ProBook-om van, mert megfelel nekem, és nem Windows fut rajta.
Az teljesen OK, hogy Linux-ot tettél rá, mert a Linux egy ilyen gépen is elfogadhatóan képes futni, a Windows meg szimplán nem. Mert nem erre tervezték.Sok sikert a géphez, és a Linux-hoz is, jó tanulást.
Szerintem is, ha valaki csak netezik, filmet néz, és Linuxot futtat elegendő egy ilyen gép neki.
---------------------------
(#11) energy4ever
Sok helyen sántít ez a dolog, mert a magyar nem az a nemzet amiről Te beszélgetsz. Történelmi okokból van ez így nem pedig azért mert buta lenne, nem buta csak Magyarország legalább 50 %-a a szocializmusban él. Nem érdekli a technika, nem érdekli a fejlődés, ami nem azt jelenti, hogy több pénze van, hanem hogy nem fogja fel, hogy nem 2 féle dolog van a boltban, mint 1984-ben.
Nem tehetnek róla, mert ebbe nevelték bele őket igen a 30 évesek egy részét is, akiket nem is nagyon ért már a szocializmus szele, de a nagymama, meg az apuka/anyuka mentalitása igen. Nincs igény Magyarországon rá, mert nem érdeke a fejlődés csak a munka nélkül - ami nem egyenlő a bejárok a munkahelyemre és lehet, hogy dolgozni kell, de közel nem úgy mint Berlinben, Helsinkiben, vagy Londonban - kereshető minél több pénz, ez pedig nem létezik. Ez az oka ennek. Nem a butaság. Amire nincs igény az nyűg, a nyűg pedig akkor jó, ha elmismásolják, mert akkor nem kell ezzel sem foglalkozni ebben az esetben == tanulni.Igaz ez rád is, mert ahelyett, hogy utána néznél a dolgoknak vagdalózol. Én már nem élek Magyarországon mert nekem elegem lett a magyar mentalitásból, de én tudom, hogy engem mi zavart és mi az oka, hogy nem kérek ebből, viszont a Te mondókádból nem derül ki számomra mi a vagdalózás Oka....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest