- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Jó teszt. Nekem tetszett.
Ha új gépet vennék, és nem lennék Rendszermérnök, akkor én sem biztos, hogy Business gépeket vennék. És nekem is már csak ProBook-om van, mert megfelel nekem, és nem Windows fut rajta.
Az teljesen OK, hogy Linux-ot tettél rá, mert a Linux egy ilyen gépen is elfogadhatóan képes futni, a Windows meg szimplán nem. Mert nem erre tervezték.Sok sikert a géphez, és a Linux-hoz is, jó tanulást.
Szerintem is, ha valaki csak netezik, filmet néz, és Linuxot futtat elegendő egy ilyen gép neki.
---------------------------
(#11) energy4ever
Sok helyen sántít ez a dolog, mert a magyar nem az a nemzet amiről Te beszélgetsz. Történelmi okokból van ez így nem pedig azért mert buta lenne, nem buta csak Magyarország legalább 50 %-a a szocializmusban él. Nem érdekli a technika, nem érdekli a fejlődés, ami nem azt jelenti, hogy több pénze van, hanem hogy nem fogja fel, hogy nem 2 féle dolog van a boltban, mint 1984-ben.
Nem tehetnek róla, mert ebbe nevelték bele őket igen a 30 évesek egy részét is, akiket nem is nagyon ért már a szocializmus szele, de a nagymama, meg az apuka/anyuka mentalitása igen. Nincs igény Magyarországon rá, mert nem érdeke a fejlődés csak a munka nélkül - ami nem egyenlő a bejárok a munkahelyemre és lehet, hogy dolgozni kell, de közel nem úgy mint Berlinben, Helsinkiben, vagy Londonban - kereshető minél több pénz, ez pedig nem létezik. Ez az oka ennek. Nem a butaság. Amire nincs igény az nyűg, a nyűg pedig akkor jó, ha elmismásolják, mert akkor nem kell ezzel sem foglalkozni ebben az esetben == tanulni.Igaz ez rád is, mert ahelyett, hogy utána néznél a dolgoknak vagdalózol. Én már nem élek Magyarországon mert nekem elegem lett a magyar mentalitásból, de én tudom, hogy engem mi zavart és mi az oka, hogy nem kérek ebből, viszont a Te mondókádból nem derül ki számomra mi a vagdalózás Oka....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest