- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a tapasztalat amúgy, hogy a mai gépeken (kivéve, ha nagyon új hw-ek vannak benne, ryzen, VGA, etc...)akkor a mai modern asztali disztrók gond nélkül elfutnak. Azért néha minimális vagy nem is minimális finomhangolásokra szükség lehet. A modern asztali felületek meg elég sok beállítási opciót kínálnak, a Gnome is, a KDE meg főleg. Nekem az összes gépemen a Cinnamon jött be legjobban, itt ismerem ugyan a beállításokat, de a legutóbbi két gépet is úgy adtam oda a felhasználóknak, hogy szinte semmit nem hangoltam rajtuk, de minden működik azóta is. Ilyen kérdést kaptam, hogy a suspend jelszavazást hogyan kell beállítani....de olyanok használják a gépet, akik addig Wint használtak, így a Cinnamon ebben is jó, mert eléggé hasonló a kezelőfelülete.
Egyébként a Dell gépek Ubuntuja nem éppen szerencsés, mert kicsit megdellezték, de valóban fut rajta minden desktop disztró.
Azért mint láthatjuk a kollégának is sikerült a lehetetlen! [link]
Airedhyal
Gratula hozzá, ez nem lehetett eccerű, ahogy nézem mikre képes az a gépezet!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest