Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a tapasztalat amúgy, hogy a mai gépeken (kivéve, ha nagyon új hw-ek vannak benne, ryzen, VGA, etc...)akkor a mai modern asztali disztrók gond nélkül elfutnak. Azért néha minimális vagy nem is minimális finomhangolásokra szükség lehet. A modern asztali felületek meg elég sok beállítási opciót kínálnak, a Gnome is, a KDE meg főleg. Nekem az összes gépemen a Cinnamon jött be legjobban, itt ismerem ugyan a beállításokat, de a legutóbbi két gépet is úgy adtam oda a felhasználóknak, hogy szinte semmit nem hangoltam rajtuk, de minden működik azóta is. Ilyen kérdést kaptam, hogy a suspend jelszavazást hogyan kell beállítani....de olyanok használják a gépet, akik addig Wint használtak, így a Cinnamon ebben is jó, mert eléggé hasonló a kezelőfelülete.
Egyébként a Dell gépek Ubuntuja nem éppen szerencsés, mert kicsit megdellezték, de valóban fut rajta minden desktop disztró.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért mint láthatjuk a kollégának is sikerült a lehetetlen! [link]
Airedhyal
Gratula hozzá, ez nem lehetett eccerű, ahogy nézem mikre képes az a gépezet!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- OpenMediaVault
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- iPhone 14 pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)