Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
ubyegon2 #405 üzenetére
Wow. Köszönöm ezt a részletes választ. Ubuntut és Mintet próbáltam már. Azok nagyjából mentek is. Az Ubuntu viszont tetű lassú volt, de újabb verzió. (talán 18.04) A mintel már nem emlékszem pontosan mi volt a gond, az biztos, hogy a hálózaton keresztül nem ment a média megosztás. (plex és kodi sem.) Próbáltam még Crunchbang Linuxot is apám régi gépén. Az baromi gyors volt, de azzal tényleg kellett szenvedni, mire minden a helyére került. Puppyt is próbáltam, de az meg annyira gyerekesen néz ki...
Hétvégén megpróbálom a Manjarot.
Az Nvidia driver meg tényleg szopás, pedig csak annyit szeretnék hogy 720p-t akadásmentesen játsszon le, forrástól függetlenül. (nasról, webről, hdd-ről.)
Plexet vagy Kodit használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest