Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Tőlem lovagolhatunk a szavakon.
Ez egy új konzol. Teljesítményben meg úgy néz ki, elérte/utolérte az xbox/ps3-at. De a Wii-hez képest mindenképp nagy ugrás. Az ő házuk táján pedig új generáció.Most a kinect és a Move nagyon bekavar, mert egy fél ciklussal eltolja a generációváltást, szóval tényleg nincs igazán jó név rá, de szerintem nem is ez a lényeg. Én is csak azért írtam így, mert "megvádoltak" vele, hogy keverem.
Mire kijön az új xbox meg új ps, addigra (vagy 1-2 év késéssel) meg gondolom a Nintendo is kidob majd valami újat. És valószínűleg az is jól el fog maradni az akkori új gépekhez képest (bár kevésbé, mint majd ez a Wii U), de a Nintendonál a grafika mindig is másodlagos volt.
Közben látom, hogy Zsoccc beírta a reggeli gamepodos hírbe, hogy önmagában nem használható a kontroller.
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, miért nekem jött a válasz, ezekkel tisztában vagyok.
Tudom, hogy ez egy újgenerációs konzol a nintendotól. A kontrollerről pedig csak a másik hírben esik szó
De én nem kevertem. Ott a doboz, meg a kijelzős kontroller, de ez látszik is.Egyedül az nem világos a számomra, hogy magában a kontrollerben milyen cucc van, önmagában mennyire használható, mint kézikonzol. Tehát pl. egy DS jellegű cucc, vagy CSAK kontrollernek használható.
-
BiP
nagyúr
Ebből az alacsonyfelbontású videóból nehéz komoly következtetéseket levonni, de így saccra a Wii grafikában végre felnő a másik kettőhöz.
(#8) Keldor papa: link egyszerűbb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged