- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
Jelenlegi infó alapján azt nem teheted meg vele, hogy elviszed otthonról, és mint egy hordozható konzolt használod, de azt elméletileg megteheted, hogy bevonulsz vele a hálószobába befekszel az ágyba, vagy éppen kimész a teraszra és ott játszol. Aztán lehet, hogy később ilyen-olyan minijátékokkal (go, sakk, mitudomén, amiket mutogattak is) használható lesz akár a buszon is. Még nagyon nem tisztázták le 100%-osan, hogy miként képzelik el.
-
dr_ace
aktív tag
"Tudom, hogy ez egy újgenerációs konzol a nintendotól."
szerintem nem jó kifejezés az, hogy új generációs. ha új generáció lenne, akkor a mostani generáción túl kéne mutatnia, felülmúlnia azt. de én ezt totál nem látom benne. én inkább "current generation"-nek mondanám, vagy nem is tudom minek
majd ha kijön 2-3 éven belül az új xbox meg új ps, akkor azokat fogjuk új generációként emlegetni, azokhoz képest fasorban sem lesz ez a gép, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam... -
Zsoccc
senior tag
Továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy nem a Wii továbbfejlesztéséről van szó egy plusz hardverrel, hanem egy új konzolról, aminek az irányítója használható lesz majd akár a Wii-vel is. A Wii U nem magát az irányítót jelenti, bár tény, hogy a Nintendo bemutatójából akár erre is lehetne következtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged