Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KengelRoland

aktív tag

válasz Giovan! #59 üzenetére

Nekem semmilyen frusztrációm nem származik sem a telefonból, sem a kollégámból, drága barátom. Csupán arra utaltam, hogy egyáltalán nem igaz, hogy az ájoesz olyan tökéletes, mint amekkora a köré szőtt magasztalás és amennyire felvágtok vele. És most azt is bebizonyítottad, hogy az állandó vesszőparipátok sem igaz, miszerint "Az ájfón tulaj nem akar hekkelni, mókolni, az ájfon tulaj csak használni akarja mindenféle IT tudás nélkül". Mert hát magad írod, hogy "ne menőzzön már a telójával ha még használni se tudja". Tehát azért csak kell hozzá érteni, ha már egyszer két embernél különböző módon működik. Persze én buta androidos tudom azt, hogy csak egy frissítés kellene neki és jó lenne, de látod, az ájfón tulajoknak még ez is sok 2018-ban.

Azt is cáfolom, hogy az ájfónosok nem trollkodnak. De trollkodnak. Ha megjelenik az ájóesz fórumban, hogy valami hiba van a rendszerrel, mindjárt írja egy almás ember, hogy "szerencsére nem olyan gyakori mint droidon, mert az aztán alapból rossz", meg a hasonló cukiságok. Én szeretek játszani, ezekre azért reagálok. Az ájoesz felhasználók pedig rendszerint annyira megsértődnek, hogy tiltatnak, mert nem képesek elviselni azt, amit mindenki tud, hogy kiadtak rengeteg pénzt az almás telefonjukért és ugyanannyi, legfeljebb más jellegű problémával kell megküzdeniük jó drágán, mint a más rendszert használóknak. Engem is szokott bosszantani, ha csinálok egy rossz vásárt, de szerintem jobban viselem, mint ti.

Új hozzászólás Aktív témák