- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Nekem semmilyen frusztrációm nem származik sem a telefonból, sem a kollégámból, drága barátom. Csupán arra utaltam, hogy egyáltalán nem igaz, hogy az ájoesz olyan tökéletes, mint amekkora a köré szőtt magasztalás és amennyire felvágtok vele. És most azt is bebizonyítottad, hogy az állandó vesszőparipátok sem igaz, miszerint "Az ájfón tulaj nem akar hekkelni, mókolni, az ájfon tulaj csak használni akarja mindenféle IT tudás nélkül". Mert hát magad írod, hogy "ne menőzzön már a telójával ha még használni se tudja". Tehát azért csak kell hozzá érteni, ha már egyszer két embernél különböző módon működik. Persze én buta androidos tudom azt, hogy csak egy frissítés kellene neki és jó lenne, de látod, az ájfón tulajoknak még ez is sok 2018-ban.
Azt is cáfolom, hogy az ájfónosok nem trollkodnak. De trollkodnak. Ha megjelenik az ájóesz fórumban, hogy valami hiba van a rendszerrel, mindjárt írja egy almás ember, hogy "szerencsére nem olyan gyakori mint droidon, mert az aztán alapból rossz", meg a hasonló cukiságok. Én szeretek játszani, ezekre azért reagálok. Az ájoesz felhasználók pedig rendszerint annyira megsértődnek, hogy tiltatnak, mert nem képesek elviselni azt, amit mindenki tud, hogy kiadtak rengeteg pénzt az almás telefonjukért és ugyanannyi, legfeljebb más jellegű problémával kell megküzdeniük jó drágán, mint a más rendszert használóknak. Engem is szokott bosszantani, ha csinálok egy rossz vásárt, de szerintem jobban viselem, mint ti.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest