Új hozzászólás Aktív témák
-
xsynth
csendes tag
válasz
Wolverine #50 üzenetére
nekem van egy ilyenem, és sokszor szivom a fogam vele, persze örülök neki h van, de el kell türnöm hogy bármikor ujraindulhat, lelassulhat a végtelenségig hogy ujra kell indítani, viszont navira is használható persze vigyázni kell a vinyójára rázkódás ellen.
pda-kkal ellentétben nem használható zsebben, mp3 lejátszásra mivel baromi meleg az üzemi hömérséklete, sokszor még meg is süti az ujjaim tényleg durva.
nemtom mit lehetne vele csinálni mert 50fok alá sehogy se akar menni ha semmi progit se futtatok. 59 körül szokott lenni nekem.az altatás funkció szinte mindig hibázik. ha ki is jön belőle és feláll az op sokszor olyan lassu lesz h lefagy. a hibernáció viszont nekem müködik.
a napokban teljesen elromlott a készülék, még a venti se indul be, épp várom h megjavítsák.
részemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest