Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Amilyen teszteket eddig én olvastam, ATI-nál nem nagyon oszt-szoroz a memória mennyisége (mmint a 3850-eseknél). A 256 megás és az 512-es változatból PH-n is volt teszt, illetve láttam egy másikat is valahol a neten, ott egy 1gigással hasonlították össze. Hát... összekarmolt kemény 10% előnyt a nagyobbik (annak már ára is van ám rendesen).
Eddig amennyit próbálgattam ma a 9600-ast, úgy nézem elég kiegyenlített egy verseny lesz (vagy nem, mindenesetre megpróbálom összekaristolni az értelmesebb játékokat, amik itthon fellelhetőek). Van ami kb. ugyanúgy, van ami sokkal jobban, van ami meg kevésbé fexik neki, mint a radeonnak. Meglátjuk mi lesz a vége

-
Pukkancs
aktív tag
Nekem 512-es 9600-am van, tesómnak meg egy 512-es 3850-e, Ő azért vett 512-est mert azt tanácsoltam neki (késöbb jól jöhet a dupla memória), ezért nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.
-
Na erre én is kíváncsi vagyok.
Bár előre tudom a végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest