Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakudoshi
tag
"El sem tudom képzelni, hogy miért van az velem, hogy bármennyire is megadnék bármit annak akit szeretek, mindig csak ráfaragok."
Pedig egyszerű: PONT EZÉRT!!!
A lényeg, hogy MAGADNAK add meg, amit szeretnél, aztán a többi meg majd kialakul. De leginkább ecet

Amíg ezt a naív (hadd nem mondjam csúnyábban
) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.És igen, az idő minden sebet begyógyít, csak az nem mind1, hogyan...

Amikor az ember már sokadszorra éli át az ehhez hasonló szituációkat, akkor néhány év után már kifejleszti az immunitást, tudatosan, vagy tudattalanul. A lényeg a fejlődés, és hogy ezzel párhuzamosan tanulj meg önzőbbnek (igen!) lenni. Szvsz rádfér. Ugyanis egy nő SEM érdemli meg, hogy jobban szeresd, mint pl. a kutyádat/macskádat/etc. Az a maximum, ami még rendben van, afelett már egészségtelen és káros, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja...

Jobb létet, Halandó!

---peace---
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.