- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper1987
újonc
Sajnos valóban elég lassúcska, rendszersebesség szempontbjából többre számítottam, nem volt még tabletem és a kezembe se került ilyen ezelőtt, így nem tudok összehasonlítást csinálni igazából.
Tapasztalatok a sebességgel kapcsolatban kb két hónap használat után:
Gyorsabb működéshez legelőször fel kell tenni a 4.4-es frissítést és csak a leghasznosabb appokat telepíteni. Amit lehet átrakni az SD partícióra (Moborobo-val ugye szinte mindent átlehet a rendszerappokon kívül), a felesleges rendszerappokat letörölni pl. kicserélt lejátszó, képnézegető és még egy pár dolgot, de arra nem emlékszem.
Én ezeket raktam fel.
-Legelőször is egy Advanced Task Managert ami percenként kilövi a felesleges appokat
-Quickpic képnézegető (gyári tölölve)
-MX Player lejátszó (gyári törölve)
-Adobe Flash
-Időkép
-Menetrendes appok
-OfficeSuite
-Superuser alkalmazásMeg 2 játék és passz. Érdekes, hogy a sokat szídott játékteljesítmény tekintetében egész elfogadható a gép (hangsúlyozom csak videón láttam más gépeket). Virtua Tennis, FIFA 14, Modern Combat 4, Colin Mcrae Rally 2 elfutnak rajta, a MC 4 és a FIFA időnként meg-megdöccen, de élvezhető és a remek kijelzőn elég jól is mutatnak. Nem tudom mennyire számít jónak vagy rossznak ez, de ez nekem bőven megfelel egy ilyen kis hordozható mütyürtől. Véleményem szerint ezen igazából csak utazáskor unaloműzésként, vagy érdekességképpen játszunk, mert én úgy gondolom aki komolyan gondolja a game-elést úgyis konzolt vagy PC-t vesz.
Nektek mi a tapasztalatotok ? A gyári launcher-t érdemes kicserélni ? Azt nem próbáltam.
-
Trooper1987
újonc
Ok ezt így megértettem, viszont akkor máshogy fogalmazok. Nem szeretném az összes asztalon látszó alkalmazást az 1 Gb-s partíción tárolni, mert a rendszer és 5-6 app feltelepítse után majdnem meg is telik az egész és ez elég nagy szívás. Amit lehet át szeretnék rakni a másik közel 6 Gb-s belső partícióra.
Filmek, képek, játékok (FolderMount-al) meg lehetnek az External SD-n, de ezzel nincs is gond.
-
Trooper1987
újonc
Üdv
Nálam is a már 1x fentebb említett hiba jön elő, miszerint törlődnek az SD kártyán tárolt alkalmazások parancsikonjai az asztalról újraindítás után. Ha visszarakom őket belső memóriába megmaradnak, de nincs olyan megoldás amivel átrakhatom SD kártyára és újraindítás után az ikonok megmaradnak, valamint a kecske is jóllakik... szóval normálisan működik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest