- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
renzo79
tag
tudtok olyan alkalmazást ami a videót teljes méretben játssza le?
úgy értem, hogy a gyári kis 3 menü ikont is elrejti, mert melóhelyen hdmi vel nézzük, de az a 3 kis gyári menü ikon végig ott világít
-
renzo79
tag
válasz
zsozsoooooo #131 üzenetére
Nem tölt
-
renzo79
tag
3x tettem újra és most jó, pedig mind a 3x ugyan úgy csináltam
-
renzo79
tag
semmi ugyan azt írta ki
-
renzo79
tag
sajnos a root nem sikerült, a régi modszer lefut de nem lesz hozzáférésem és a su kéri azt a bináris izét, de csak okézni tudok, azt írja konzultáljak az illetékessel.
-
renzo79
tag
válasz
kelzsoca #109 üzenetére
hát nekem nem megy a frissítés ahogy a segédletbe le van írva
A frissítés menete:
A készülék legyen bekapcsolt állapotban. Csatlakoztassa a készüléket a PC-hez az USB kábel segítségével.
Ezután a firmware frissítő alkalmazásban a "Connected Devices" résznél az egyik szám lila színre fog váltani.
Kattintson a Switch gombra. A szám zöld színre vált. A készülék átvált frissítő üzemmódba, a kijelzőn nem jelenik meg e közben információ.itt meg áll a mutatvány a tablet kikapcsol de nem vált zöldre a kis szám, így nem is tudom elindítani a következő lépést, vagyis be tudom tölteni a romot és tudok nyomni restoret, de fail, hisz nincs felismert eszköz.
Mikor rádugom a tabletet a gépre nem kéri a drivert, valszeg mikor rootoltam már ezt telepítettem, szóval most megakadtam -
renzo79
tag
Üdv
Én fotózásra vettem, mármint élőbe visszanézni a canon dslr képeit wifin keresztül. Iszonyatosan jó a kijelző, kirootoltam és pár appot kidobtam, plus finomhangoltam, tökéletes lett erre a célra. De samsung note 3 után lassúnak érzem, így is. Amúgy tetszik, anyag használat, össze szerelés, design, 5-ös ebbe az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest