- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geratn
tag
válasz
Lacics25 #172 üzenetére
Az 1GB app tárhely nevetségesen kevés volt, nem is értem hogyan adhatták ki ezzel 2014-ben a tabletet, hiszen a google saját kötelezően települő alkalmazásai elfoglalnak 3-400 MB-ot és akkor még a nagyobb böngészőkről nem is beszéltünk, amik használat közben is híznak. Én személy szerint nem szeretem a Link2SD-t és társait mert érezhetően lassítják a rendszert, és sok hibát is okoznak, nekem sok érv van ellenük, így nem opció nálam.
Egyedül az maradt, hogy nekifogok és elkészítettem a partícionált 4.4 ROM-ot így 4GB app tárhely lett, hétvégén lett kész, már tesztelem, minden hibátlan eddig, teljesen gyári a ROM csak ezek a részek lettek módosítva. Nemsokára elérhető lesz mindenkinek
-
válasz
Lacics25 #169 üzenetére
Köszönöm az infót, nem vagyok járatos a témában.
A tisztogató programokat ebben a topikban ajánlották, azért próbáltam ki.
Aztán használatukkor azzal szembesültem, hogy nem lett gyorsabb tőle a rendszer, plusz idegesítő módon egy kis állapot kijelzőben (frissítési időintervallumonként) kiírogatta, hogy most ennyi programot zárt be és annyi memóriát szabadított fel. Közben meg én nem érzékeltem az egészből semmit.Ez az ART rendszer tényleg érthető módon hasznos lehet.
Ami még nem tiszta nálam:
Arra nincs megoldás, hogy tablet egybefüggőnek lássa a rendelkezésre álló 'saját' 8 GB-nyi memóriáját?
Inkább megoldható / bevonható egy külső micro SD kártya mintsem a saját memóriája? -
válasz
Lacics25 #167 üzenetére
Üdv,
Elolvastam a leírásod a blogodban, szeretném én is megcsinálni a gépemen.
Annyit kérdeznék hozzá, hogy a használt programok lelőhelyét be tudnád linkelni, meg tudnád osztani?Azért jól jön ennél a gépnél minden apró sebesség gyorsítás.
A korábbiakban ajánlott program bezárogató, meg memória tisztító szoftverek futtatása a háttérben nekem valójában nem gyorsított a rendszeren..
Mondjuk van nálam pár állandó jelleggel futó program, mint víruskereső, meg touch blocker (adott gomb megnyomására blokkolja a képernyő tapintás reagálását - ez olvasásnál, e-book olvasó 'módban' tud jól jönni)
meg ezek a tisztogató programok, lehet hogy ezek fogják meg túlzottan?Azt a jelenséget nem értem, hogy van hogy egy-egy programindításnál hosszú másodpercekre merevre megáll, mintha kifagyna a gép, aztán meg folytatja a folyamatokat és reagál, működik 'normálisan'.
Hogy ezt a várakozást mi okozhatja nála...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest