- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
beelaim
csendes tag
Videó lejátszáskor (nem HD) nagyon lassan tölt a masina. 2 óra alatt 10 %-ot , de az is előfordult , hogy ha szoftveres dekódolásra volt állítva a lejátszó (MX player), akkor negatívba ment az aksi szintje. Kezdjem el keresni a problémát , vagy ez normális ???
-
beelaim
csendes tag
Pici segítségre szorulok....
Az obb kiterjesztésű programokkal nem boldogulok , sikertelen az indításuk. Mennek sd kártyáról , vagy csak a belső tárhelyre telepítve? Egy kis telepítési segítséget kérnék. Thx. -
beelaim
csendes tag
Szép napot. Minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen masinának , de ahogy lenni szokott jönnek is a problémák. Első alkalomra látta belehelyezett SD-t még filmet is lejátszottam róla , de ma meg már nem látja se a tablet , se PC. Valamit el állíthattam? Kérem segítsetek , ha nem én vagyok a béna vissza vinném , míg benne vagyok a 3 napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest