- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
beelaim
csendes tag
Videó lejátszáskor (nem HD) nagyon lassan tölt a masina. 2 óra alatt 10 %-ot , de az is előfordult , hogy ha szoftveres dekódolásra volt állítva a lejátszó (MX player), akkor negatívba ment az aksi szintje. Kezdjem el keresni a problémát , vagy ez normális ???
-
beelaim
csendes tag
Pici segítségre szorulok....
Az obb kiterjesztésű programokkal nem boldogulok , sikertelen az indításuk. Mennek sd kártyáról , vagy csak a belső tárhelyre telepítve? Egy kis telepítési segítséget kérnék. Thx. -
beelaim
csendes tag
Szép napot. Minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen masinának , de ahogy lenni szokott jönnek is a problémák. Első alkalomra látta belehelyezett SD-t még filmet is lejátszottam róla , de ma meg már nem látja se a tablet , se PC. Valamit el állíthattam? Kérem segítsetek , ha nem én vagyok a béna vissza vinném , míg benne vagyok a 3 napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest