- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
beelaim
csendes tag
Videó lejátszáskor (nem HD) nagyon lassan tölt a masina. 2 óra alatt 10 %-ot , de az is előfordult , hogy ha szoftveres dekódolásra volt állítva a lejátszó (MX player), akkor negatívba ment az aksi szintje. Kezdjem el keresni a problémát , vagy ez normális ???
-
beelaim
csendes tag
Pici segítségre szorulok....
Az obb kiterjesztésű programokkal nem boldogulok , sikertelen az indításuk. Mennek sd kártyáról , vagy csak a belső tárhelyre telepítve? Egy kis telepítési segítséget kérnék. Thx. -
beelaim
csendes tag
Szép napot. Minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen masinának , de ahogy lenni szokott jönnek is a problémák. Első alkalomra látta belehelyezett SD-t még filmet is lejátszottam róla , de ma meg már nem látja se a tablet , se PC. Valamit el állíthattam? Kérem segítsetek , ha nem én vagyok a béna vissza vinném , míg benne vagyok a 3 napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest