Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wcnc
csendes tag
Az ART-s frissítések gyalázatos sebességének oka, hogy minden frissítésnél lefordítja szerencsétlen programot a gép. Nem hiba, feature. Ki kell kapcsolni az automata frissítést (pl facebook heti 3x, minek?), meg azért is mert 1-2%os töltésnél rohan leszedni, fordítani a gép, amikor még fel sem éledt a bekapcsból, meg betölt a rendszer, áááá.
Nekem is volt random reboot by play, valamit nagyon elgányoltak, hogy egy linux így fejreálljon.
A csomagok méretének növekedése teljesen egyedi, mert az ikonok, képek, nem lefordíthatók nem lesznek nagyobbak. A netes számolgatások igazak, a Google+ csomira. A forrás állományokat viszont megtartja szerintem, azokat kéne valahogy kipucolni.
Kb 10%-os, de kicsit érezhető sebességnövekedés, és 100mb tárhely csökkenés volt, szerintem megéri.
A 4.4.2-t nem teszem vissza, mert az energiagazdi bosszantó.
Inkább kivárok 4.4.4-reNekem win7 alatt is csak az SD-s megoldás működött, nem kell tőle félni hibátlanul megy. (próbáltam már vudut, ráolvasást, semmi)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Path of Exile 2
- Gitáros topic
- Windows 11
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest