Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomee007007

addikt

esetleg tegyél még egy próbát az opera mobile-al...nekem jól működik a scroll, nincs vele baj....
    ha nem jó, akkor megpróbálhatsz még egy gyári visszaállítást, az hátha segít....de ha az asem, akkor irány vissza a boltba ....

• tomee007007

addikt

Szia!

A súlyát valóban lehet érezni, megmértem pontosan 395 gramm.

Nekem még egyszer sem ugrott ki a kártya.

nem tapasztaltam olyan problémát hogy nehezen veszi be az érintést, vagy akár netezés közbeni scrollozás.

Az aksit nekem sem tölti túl gyorsan, de bekapcsolt kijelzővel is betölti egy 3,5 óra alatt.

Az ékezetes karaktereket nekem is így kezeli, de úgy hallottam hogy ez az ICS miatt van.
    Próbáld ki a gyári lejátszót, az nekem nagyon bevált, az megfelelően nyújtja a képet!

Sztem ha egy puritánabb launchert raksz rá gyorsulni fog.
    Nehezen veszi az érintést/scrollozást, nem tudom, egy próbát lehet megér, hogy becseréled egy újra, ha meg az sem jön be, akkor meg még ismételt 3 napon belül vissza tudod kérni a pénzt.

• tomee007007

addikt

Valóban, de a 8"-os lassabb is, mivel nagyobb kijelzőt /felbontást hajt ugyan az a hardver...elég csak megnézni a benchmark pontokat...

• tomee007007

addikt

Üdv!

Majd két hete nyúzom ezt a gépet, írnék pár tapasztalatot, illetve hozzáfűzést:

- a cikk írója szerintem eléggé le húzta, igaza van a gps, bluetooth, stb kapcsán hogy nincsen benne, de nem egy samsung 7-es tablethez kellene hasonlítani, ami közel dupla ennyibe kerül. Véleményem szerint a 30.000-40.000-es árkategóriában ez a legjobb vétel (nagyjából az összes hasonló tabletet kipróbáltam vásárlás előtt).
    - a hardver nem rossz, nekem nincs akadás, akár 8-10 program futtatásánál sem, kivéve ha "élő" háttér van beállítva, na akkor már megakada gép.
    - a kijelző felbontás tekintetébn remek, a betekintési szög sem rossz.
    - a hátlapi kamera pozitív csalódás, meglepően jó képeket csinál, persze nem szabad Nokia N8-minőségű képekre számítani, kb egy átlagos mobil kamerájának felel meg
    - a mikorfon megfelőlen érzékeny, minden szót felismert eddig
    - az aksiból max 7 órát tudtam kihozni eddig kb 1,5 óra netezés, 1 óra játék, 0,5 óra videó, a többi szövegszerkesztés (minden 50%-os fényerőn)
    - az alkalmazások kompatibilitásával egyet értek, a play-en lévő programok-játékok kb 85%-a jó hozzá (ami azért nem rossz arány)
    - usb otg nagyon jól működik, még a négy felé partícionált 1 Tb-os vinyómat is gond nélkül felismerte.
    - viszont nálam fellépnek fagyások, igaz nagyon sok program van rajta, kb 2 nap alatt egyszer lefagy, (70%-ban program telepítésénél, 30%-ban netezésnél) talán a jelly beam-es frissítés ezt majd orvosolja.

Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok!

Szerintem minimum egy "Tetszett" plecsni jár neki!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés