- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Itt részletesen le van irva link
-
thetan
aktív tag
nem kell kicsomagolni az ICS_rot.zip -et. hanem egy az egyben felmásolod és ugy telepited recoveryből majd ujrainditod.
-
thetan
aktív tag
Használd egészséggel sokáig hiba nélkül. Szerintem is jó gép
Nem tudom miről beszélsz, nekem az aksi kijelzése most is grafikus. csinálj egy screent
-
thetan
aktív tag
Szia. Nem a romot telepíted újra. Ez az alapértelmezett memóriát állítja be.
apply update from sdcard menüponton belül ki kell tallózni fájlt és a sikeres telepítés után újra kell indítani a készüléket reboot system now menüpont segítségével.
A recoveryben a hangerő LE és hangerő FEL gombokkal lehet lépkedni a menüpontok között és a vissza gomb lesz az OK/ENTER.
-
thetan
aktív tag
De "csak" a vonalast lehet ingyen hívni- és elég magas a mobil percdíja úgy látom. találtam olyat, aki 0.02 euróért mondja a magyar mobilt. - persze ez most csak részletkérdés.
Lezárom most ezt mer nem ide való, de majd jelzem mit okoskodtam ki
-
thetan
aktív tag
tableten próbáltad már? És olyan kell ami híváskor a saját mobilszámomat jelzi ki, hogy azonosítani tudjanak
-
thetan
aktív tag
korábban már valaki feltette de nem találom. nem tudjátok melyik az az alkalmazás amely a hangerő szabályozást kiteszi alulra a sávba? meg jó lenne ha valami állandóan mutatni milyen hangerő van beállítva - az előbb majd kilyukadt a fülem a fülhallgatón amikor bekapcsoltam a zenét és nem figyeltem hova van állítva a hangerő
-
thetan
aktív tag
Tudom hogy nem ez a topic, csak mondom hogy kutatom hogyan lehetne a legolcsóbb tarifájú voip telefonálást összehozni a többletről . Ha lesz tapasztalatom majd leírom
-
thetan
aktív tag
Kicsit megint költöttem - de hát még kellett a tabhoz - megrendeltem a távirányítóját, megfelelő HDMI kábelt, egy tartalék töltőt meg 16GB kártyát (32Gb már túlment a költségvetésemen.)
Nagyon kíváncsi vagyok hogy a távirányító kiterjeszti-e a használhatóságát. Más taboknál nem láttam ilyet. Vagy van? Merthogy ezt is egy pozitívum volt ami miatt ezt a gépet választottam. Ha meglesz elmondom a tapasztalataimat.
Még ami hátravan - vagy egy kompatibilis 3g stick, vagy valamiféle mi-fi. De ez már csak később - ha megint lesz pénzem rá. Meg várom a DIGI-től a modemet hogy kipróbáljam vele (reménykedek hogy jó lesz hozzá)
Kicsit off: Most hogy megemelkedtek a havi telefonszámlák (most kezdenek megérkezni az első mobilszámlák az adó miatt és elég sok furcsaságot olvasni) kedvező tarifájú internetes telefon van a tabletre? van infótok erről?
-
thetan
aktív tag
Ok - már leesett. Az aksiidőről nekem is jók a tapasztalataim
-
thetan
aktív tag
Nem tudom hogy ez a játék ugyanaz-e GTracing - mert ez megy csodaszépen. (mert hogy itt is feladatokat kell csinálni hogy meglegyen a jogsi az adott pályákra meg-hogy lehet fejleszteni a gépet -
-
thetan
aktív tag
Végül is igazad van - ezek link keltették fel a figyelmemet
-
thetan
aktív tag
mindenképpen át akarom majd írni én is, csak most rendelek egy 32 GB sd kártyát, és mielőtt beteszem mindent visszaállítok gyárira, így újra kell írnom azért megvárom.
De - ha átírom, akkor meg azokat nem fogja látni, amik azzal nem kompatibilisek nem?
Ezért lenne jó egy alternatív letöltési lehetőség, amivel pl. pc-re teszem, és onnan a tabletre. és ezután állítom be az emulátort, hogy éppen milyen játékkal akarok játszani. Ehhez kéne valami okosság hogy mi a legegyszerűbb módja. Vagy nem jól látom? -
thetan
aktív tag
Az addig ok, már rég fen van a gépemen de attól még nem tudom letölteni ezeket a játékokat. Vagy igen? akkor hogyan.
Várom a teszteket.
-
thetan
aktív tag
Sziasztok
Az ingyenes Tegra3 -as játékokat hogy tudom letölteni kipróbálásra, ha a marketből nem látszanak? Kíváncsi vagyok hogy az ajánlott módszerrel hogy futnak a gépen.
-
thetan
aktív tag
egyszer nekem is történt - meglepve láttam hogy ki van kapcsolva ,mikor én nem kapcsoltam ki, és ami még érdeles volt, hogy kikapcsol állapota ellenére meleg volt a hátulja (melegebb mint általában). Azóta nem volt még egyszer ilyen. És töltés közben is kevésbé olyan meleg mint akkor volt. (Biztost valami ghost játszott vele az engedélyem nélkül
)
-
thetan
aktív tag
Hát ez nagyon durva
Köszi hogy feltetted, így már értem mire gondolsz.
-
thetan
aktív tag
Megnéztem világosban - kikapcsolt képernyőnél - nem látok semmit. fehér fénynél szintén nem látok semmi elkoszolódást mint amiről beszéltetek. De az tény soha nem hagytam egész éjszakára rajta a töltőt. Hogy ezért vagy másért, - vagy mert szerencsém volt - és azért nincs, nem tudom - de remélem nem is kell megtudnom. Nálam megy rendesen ahogy kell. (már amennyire elvárható) Ahogy megjött azonnal levettem a fóliát a kijelzőről, (viszont így elég hamar zsírosodik - valami szarvasbőr kellene törölgetni) mert levegős colt néhány helyen és zavart. (a ZTE Blade-m is babusgattam az elején különböző fóliákat raktam rá - aztán végleg levettem mert zavart - és még sincs rajta egyetlen karcolás, 2.éves és teljesen ujszerű állapotban va, soha nem volt semmilyen hibája
) Persze én más vásárláskor rendeltem tokot, és abban tartom.
-
thetan
aktív tag
Szia. Ps2 emulátorról nem tudok. Psx többféle van. Nekem tökéletesen működik, ami játékokat kipróbáltam megy vele, egyszeröen rákeresel a marketban hogy psx - kidobja. Ha rákeresel hogy "androidon psx játékok" a google ban találsz magyar nyelvü leirásokat, és a beállításhoz tapasztalatokat.
Nekem at FPse.apk emulátor jött be, mert eddig mindent visz amit kipróbáltam. Korábban már írtam róla egy pár sort keress vissza
-
thetan
aktív tag
holnap ménezem úgy is. egyébként van ott valami (vagy csak már rémeket látok), de működés közben nem vehető észre
-
thetan
aktív tag
feltettem egy flashlight programot - én nem látok semmi elszíneződést. Azt olvastam korábban, hogy akkor jelent meg, amikor egész éjjel rajta maradt a töltő. Én nem szoktam éjjel rajta hagyni.
-
thetan
aktív tag
Tudna valaki valamilyen tesztet amivel jól kivehetőek lennének a koszolódások? fentebb már okoskodtam róla, de hátha van valami konkrét teszt
-
thetan
aktív tag
az valami más lehet. korábban már valaki jelzett hasonlót. valami bronzszerű elszíneződés ami szerintem valahogy a kijelzőről válik le. keress vissza, és kérdezz rá hogy oldotta meg.
Nem tudom hogyan lehet megnézni alaposan, hogy hogyan lehetne az egész kijelző felületen csak fehér fényt kivetiteni - talán valamelyik világítós programmal - hogy jól észrevehető legyen a hiba. mondjuk én is letesztelném. De olyan kell, ami az alsó navigációs sávot is használja. Esetleg valahogy egy fehér filmet lejátszani a gyári lejátszóval, mert az használja az alsó sávot is
-
thetan
aktív tag
pici beszűrődés nekem is van ugyanott
-
thetan
aktív tag
A pattogás nálam is van, fogalmam sincs mitől de eddig nem vettem észre hogy valami galibát okozna
-
thetan
aktív tag
Igen. Nem volt vele probléma
-
thetan
aktív tag
Néztem azokat, de elég drágák 20eFt-tól kezdődtek. Ez is hordozható cserélhető akkumulátorral - igaz nem belső simes de csak 14.eFt. Ezért gondoltam ilyenre.
-
thetan
aktív tag
jó - de azt honnan lehet kártyafüggetlenül? Meg ha ugyis meg kell venni majdnem ott vagyok mert 14-ért már van mi-fi és csak a sticket kell beledugni és megy a wifin
-
thetan
aktív tag
Én is gondolkodom rajta - valamiféle mi -fi ben, hogy később bármilyen wifis eszközre használni tudjam. Csak hát jó lenne minnél olcsóbban megúszni a dolgot.
Előfizettem a DIGI akciós mobilnetjére - de még nem kaptam meg hozzá az usb sticket mert kifogytak belőlle. - de azt hiszem amit adnak azzal nem kompatibilis a gép, de szeretném kipróbálni. Ha végképp nem megy marad a mi-fi
-
thetan
aktív tag
Innen - link
Mágneses, háttámlával, pontosan szabva a kimenetekre és gombokra.
Igaz nem olcsó de nagyon pöpec. Én azonnal levettem a gyári fóliát róla, anélkül használom, de így teljesen védve van.A gyárit úgy értettem, hogy teljesen a tablethez van szabva
-
thetan
aktív tag
Én megvettem hozzá a gyári bőrtokot is, és így együtt olyan mint egy exkluzív notesz
-
thetan
aktív tag
Szerintem is. Ezért nem értettem néhány hozzászólót hogy alapból lefikázták - anélkül hogy érdemben ránéztek volna.
A psx játékok emulátorral jól mennek rajta. Egyéb HD-s játékokra én is kíváncsi vagyok hogy hogy megy - jó lenne ha leírná valaki - hogy mik mennek rajta, és milyen beállításokkal.
Felraktam a Chainfire 3D-t is, de nem nagyon vettem észre különbséget,Ebook olvasónak a CoolReader kitűnő szerintem. Még olyan PDF olvasót keresek, ahol a hátteret be lehet állítani valami szemkímélő módra. ( ezt CoolReader-nél nagyon jól megoldották)
-
thetan
aktív tag
Ez az amit korábban kitettél, vagy egy újabb?
-
thetan
aktív tag
Nem tudom mi lehet a probléma, nekem nem csinált még ilyet. tegnap délben feltöltöttem, ma reggelre 2%esett a töltés. (wifi kikapcsolt helyzetben)
Az órám egyszer váltott rossz időre, amikor valakinek a wifijére kapcsolódtam, - ekkor vagy két óra eltérés lett. Újra beállítottam, majd amikor megint visszakapcsolt az illető wifijére megint elment az óra. nem tudom mihez szinkronizál az óra, lehet ott van a kutya elásva.
Egyébként tartja a pontos időt
-
thetan
aktív tag
gratula
-
thetan
aktív tag
egyetértek
A dolphin böngészővel még a beágyazott youtube-t is le lehet játszani
-
thetan
aktív tag
nálam nem fagynak a flash oldalak. Igaz néha gondolkodik, de nem vészesen
-
thetan
aktív tag
Nekem egyik sem jelentkezett - Egyáltalán nem melegszik, és jó az akkuidő annak ellenére hogy ha nem kapcsolod ki direktbe a wifit folyamatosan tartja alvo módban is. Ha kikapcsolod hosszabb lesz az akkuidőd. A wifi sebességről nem tudok mit mondani, nem tudom hogy kell tesztelni, az érzékenységével meg meg vagyok elégedve
-
thetan
aktív tag
És még valami - nem akarok vitát gerjeszteni, nem azért írtam, - tiszteletben tartom az álláspontodat
-
thetan
aktív tag
Van igazság abban amit mondasz, ha ezt így látod és így fogadod el jogodban áll természetesen.
Amikor ilyen olcsóbb kategóriájú készüléket vesz az ember, tisztában kell lennie hogy időnként célszerű optimalizálni, és ha a gyártó cég nem úgy gondolkodik hogy eladta a készüléket - és onnantól mindenki azt egye amit kapott, - annak ellenére hogy a visszajelzések alapján lehet sokat javítani a rendszeren - azt gondolom senki sem szeretné. Egy frissített, optimalizál - főleg a gyártó által kiadott javítást pedig az ember gondolkodás nélkül feltesz - nem pedig azt mondja hogy nem teszem fel, mert az eredetivel vagyok csak hajlandó használni - és közben szidja mert sok probléma van. Ennek kiküszöbölésére vannak a frissítések, ami szerintem pont az ellenkezőjét sugallja mint amit írtál - a cég nem feledkezik meg a felhasználóiról
Nem véletlen, hogy a kínai - korábban neve sincs cégek hamar fel tudnak futni - lást ZTE- mert szabadságot adnak azoknak, akik szeretnek kísérletezni és "mokolni" (a Bladet pont azért szerettem meg) mert így ismeri ki legjobban a rendszert a felhasználó.
Nekem szempont volt hogy olyan gépet vegyek, amelyiket van lehetőség időnként kísérletezni - egy 100e Ft feletti géphez azért nem lenne bátorságom hozzápiszkálni, de ezen a szinten bátrabban nyúl bele az ember
-
thetan
aktív tag
olvastam hogy külső adattárolónál kellhet táp. de ahogy látom a kábel amit adtak hozzá az 3 végű, és az egyiken a töltőcsatlakozó van. akkor elvileg elég ha pluszban rádugom a töltőt és már bírni fogja meghajtani amit rádugtam
-
thetan
aktív tag
köszi - meglesem
-
thetan
aktív tag
Valami a teszt gépeden nagyon nem lehetett jó. Én nem tapasztalok annyira rossz paramétereket.
Összességében pozitív a benyomásom - természetesen az elvárásom az árával egyenértékű - de árértékben szerintem nincs gond. nekem a külalakja, formája is tetszik. -
thetan
aktív tag
Szia!
Úgy tudom te már próbáltad a távirányítóját. Működik? mik a tapasztalataid
-
thetan
aktív tag
Nem tudom másnál mi a helyzet, de a gép wifi -jét pozitívra értékelem. Ott ahol a ZTE Bladem-en már nincs térerő és képtelen csatlakozni, a 70w-m kéyelmesen talál jelet fele térerővel és probléma nélkül csatalakozik. (csak el ne mondjátok a szomszédomnak
)
-
thetan
aktív tag
De. Lehet nem jót linkeltem be. Igazából nem tudom, hogy a legelső lapon frissítve van -e mindig legújabb aktuális romra.
-
thetan
aktív tag
Ez az ingyenes játék szépen fut: Dead Trigger
-
thetan
aktív tag
Nekem sokat javult. Csak akkor tudod meg, ha felraktad. Ez a legújabb optimalizált gyári rom tudtommal, amiben kiküszöbölték a korábbi hiba visszajelzéseket. legalábbis remélem hogy igy van
-
thetan
aktív tag
Amit te belinkeltél az a root jog. Az egész androidos szoftvert kell frissitened, azaz minden korábbi törlődik, és az optimalizált uj android rendszer fog futni a gépeden. remélem jól linkelem be ide kattintva kövesd az utasításokat
-
thetan
aktív tag
Gondolom a kérdés arra vonatkozott, hogy az új rom van-e rajta
-
thetan
aktív tag
nekem azóta nem fagy, nem akadozik, tudja kezelni a külső kártyát usb leválasztható - stb. Összességében stabilabbnak tünik nomeg gyorsabbnak
-
thetan
aktív tag
néhány feltöltési ciklust szerintem várj vele és azután kiderül. meg tedd fel a frissítést azután teszteld újra
-
thetan
aktív tag
nem találok olyan funkciót
megvan
-
thetan
aktív tag
azt is kipróbáltam meg a dolphint is feltettem - egyiknél se megy
-
thetan
aktív tag
Sajnos a tabletrōl nem tudom feltölteni a képet, mert nem jelenik meg a böngészöben a feltöltési mező
-
thetan
aktív tag
Köszi
-
thetan
aktív tag
Mivel lehet jó screenshot csinálni és feltölteni ide?
-
thetan
aktív tag
Rosszul irtam. -Beállitűsok - programok - futó proramok. Ott mutatja azt is, mennyi helyet foglalnak a futó programok - ha nagyon kevés a maradék hely, akkor fagyhat. Én mindenesetre igy gondolom. A korábban leirtak szerint ez elvileg nem következhet be, mert az android kilövi ami nem kell - de azért én meg szoktam nézni.
Illetve azt is megnézem, mennyi alkalmazás van párhuzamosan nyitva (ez alul a harmadik ikon) és kézzel kilövöm ami nem kell. Persze csak időnként, csak ugy az ellenörzés véget. Tapasztalatom ha töb időt töltök a géppel akkor jócskán van a "gyorsitó" ban (lehet nem ez a neve) nyitva alkalmazás. Elvileg ezt sem kéne, de próbáld ki, ha igy odafigyelsz rá csökken e- a lefagyások.
Meg még amit kipróbálnék a helyedben egy másik külső memóriakártyát újraformázva FAT32 -vel (Ne feledd el, hogy az uj rom a külső sd-t használja) ha nincs benne, akkor olvass vissza mit kell tenni hogy ujra a belső legyen az alapértelmezett
-
thetan
aktív tag
Nekem az utóbbi egy hétben 1x fagyott, amikor vettem a marketból egy zenelejátszó programot és telepítéskor elkezdte a gépen keresni a felrakott zenéket. Pedig amikor a kezemben van nyüstölöm, (mondjuk azért nem egész nap) de próbálgatom a különböző programokat - emulátorokat - most pl. a nintendó 64 - ét tettem fel. Meg a különböző ilyen- olyan innen-onnan beszerzett HD-s játékokat ami okozhat rendszerhibát, de ez eddig nem fagyasztotta le, legfeljebb nem tudtam elinditani a játékot.
Próbálj ki más launchert - Én az Apex launcher -t tettem föl, jól konfigurálható és gyors.
Időnként néz rá, hogy a beállítások futó szolgáltatásoknál mennyi szoftver fut, - nincs - e valami beragadva, - és időnként nézd meg mennyi nyitott alkalmazás fut a háttérben (alul a 3 .ikon) és ami nem kell lődd ki. Tudom hogy korábban az lett leírva, hogy ez felesleges, mert az android optimalizál - de ki tudja nem e ragad be valami - én mindenesetre nem engedem hogy amit nem használok az a háttérben foglalja a memóriát.
Néhány apróságtól eltekintve nem tartom rossz vételnek, tegnap délután óta mindössze 3% csökkent az akku - pedig az uj rommal tartja a wifit alvó állapotban is - Most mikor bekapcsoltam reggel, a wifi csatlakoztatva volt, azonnal használni tudtam
-
thetan
aktív tag
A legújabb rom van rajta?
Alkalmazások telepítése közben fagyokat?
-
thetan
aktív tag
Nálam nem jelentkezett hasonló töltési gond - lehet nálad is rendbe jön több töltési ciklus után.
Egész éjszakára nem szoktam rajta hagyni
-
thetan
aktív tag
Nekem ilyesmi nem jött elő. AZ előfordult hogy telepítettem egy programot, és lefagyott - resetelni kellett. Két het van meg, 3 x reseteltem eddig. Biztos valami összeakadt. Most játékokat próbálgatok.
Kipróbálta már valaki hogy melyik komolyabb játékokat viszi probléma nélkül? megköszönném ha leírná.
Mióta a legújabb rom van fen, nem nagyon ütközök problémába.
Jó az akkuidő, filmeket jó viszi - még a távirányítós megoldásra vagyok kíváncsi - nem egy nagy összeg a távirányító, max 1700 Ft érdemes kipróbálni és lesz egy médiacenter belőle.
Ez kiterjeszti a felhasználhatóságát. Csak azt nem tudom milyen kábelt kell vennem hozzá hogy csatlakoztatni tudjam a TV hez, és hogy hol kapok olcsón. -
thetan
aktív tag
Vett már valaki hozzá távirányítót? Működik rendesen? Ez azért nem olyan rossz plusz szolgáltatása a gépnek. Csak azért kérdem mert gondolkodom a megrendelésén
-
thetan
aktív tag
Tudomásom szerint üres sd-ről telepits, a belső sd ról meg mindent letakarít a rom felrakása - úgyhogy ments le mindent
-
thetan
aktív tag
ezt csak akkor tegyük fel ha nincs sd kártyánk? Vagy mikor érdemes?
-
thetan
aktív tag
rájöttem hogy az a szín amit linkeltél - de basszus - nekem is vibrál - legalább ne mondtad volna, soha nem jövök rá - így elvetted a kedvemet
Remélem e-book olvasáskor nem veri ki a szememet, mert ez volt az egyik oka hogy megvettem a készüléket. Visszaküldeni meg már nem tudom.
Mondjuk azon is el lehet gondolkodni, hogy, bármilyen készüléket veszünk ne lenne valami kifogásolható, akár ugyanazon készülék családon belül, akár bármilyen készüléknél vásárlásánál. Van akinek foltos lesz belülről az üveg, van akinek esetleg belassul, van akinek néhány pixelhiba keletkezik stb stb. Minimális , működést alapjaiban nem zavaró de bosszantó hibák tömkelege. Ez szerintem minden készülékre igaz lehet.
Ráadásul megveszi az ember, örül mert jó vétel, eltelik néhány hónap és hasonló áron fejlettebb géped kap. ilyenkor meg
bosszankodik az ember hogy mi a fenéért nem várt még a vásárlással. Sajna a számítástechnika már csak ilyen
-
thetan
aktív tag
Megnézném én is, de írd le hogy hogy tudom előidézni. eddig én még nem tapasztaltam ilyet, vagy nem figyeltem fel rá
A linkedre nem jön be semmi
-
thetan
aktív tag
Lenne egy kérdésem programok ügyileg. Ha veszek egy programot a marketból (tegnap megvettem a Neutron Music Player nevezetű zenelejátszó programot) hogyan tudom a másik készülékemre (ZTE Blade) re is rátennem, hogy ne keljen újra kifizetnem? vagy úgy is jó, hogy az apk-t átmásolom?
-
thetan
aktív tag
Ezekkel a készülékekkel nem lehet recovery-ből teljes mentést csinálni mint a zte-bladen?
Mintha nem láttam volna olyan menüpontot.Egyébként jól funkcionál az új rom.
-
thetan
aktív tag
Köszi
-
thetan
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül honnan lehet kompatibilis 3G modemet beszerezni hozzá? Most fizettem elő a DIGI mobilinternetre, nekik talán ZTE 150 -es stick -júk van (nem tudom pontosan mert készlethiányuk van és vagy 4 hetet kel a modemre várni - csak a sim.et hoztam el)
Néztem ilyen hordozható wifis simes szerkentyüt de most 26 ezer az sok nekem.
-
thetan
aktív tag
Most sikerült újra "belaknom" azaz visszatettem a szokásos programjaimat. Egyre jobban megszeretem a készüléket, nem akad, megfelelően gyors.
Most éppen a psx Final Fantasy -t tettem fel, és probléma nélkül megy. -
thetan
aktív tag
Szia! Megvettem az általad ajánlott eltávolító programot. Van benne egy olyan funkció hogy letiltás. Úgyhogy erre kattintottam rá, így nem töröltem a térkép programot - gondolom ez megakadályozza hogy elinduljon magától. Tudtok még olyan programot az alapban amit le lehet, vagy célszerű letiltani? navigálni úgyse fogok vele úgyhogy azok mehetnek tiltóra, csak úgy összevissza azért nem merem vakon leállítgatni a programokat.
Más- ez volt az első vásárlásom, így nem vagyok képbe. Ha programot veszek csak egy gépen használhatom? Mi van ha eladom a tabletet és másikat veszek akkor megint meg kell vennem? Ha újra kel raknom a rendszert vagy összeomlik és minden törlődik hogyan tudom újból feltenni a már megvett programokat?
-
thetan
aktív tag
köszönjük a részletes leirást! Most már jobban képben vagyok a dologgal
-
thetan
aktív tag
Köszi!
-
thetan
aktív tag
Ha a belső tárhelyet nézem, akkor valóban elnéztem az a foglalt területet jelentette, de engem ami aggaszt, hogy futó alkalmazások- ra kattintva most éppen (még nem tettem fel semmit) azt írja ki, hogy 235MB foglalt 143 Mb szabad. Ahogy beindulnak a programok (pl a háttérben bekapcsolnak hogy nem is tudok róla, - ilyen a térképszoftver) vagy elkezdem programokkal feltölteni a szabad memória gyorsan fogy. elég kevésnek tűnik. Ezért gondoltam alapból az eredeti programból is kilőni amit nem használok.
Mellesleg az uj rommal gyorsabbak tűnik, és van egy új csatolási pont, (vagy csak nem láttam korábban ) ami az USB -tár.
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az uj romot minden probléma nélkül. Azonban mindössze 48MB Marad az új alkalmazásoknak a belső tárhelyen, ami nagyon kevés.
Hogy tudok megszabadulni a gyári rom néhány programjától, ami nem kell. pl. a térkép és ehhez kapcsolódó programok pl. koordináták és a helyi információk.?
-
thetan
aktív tag
Köszönjük!
-
thetan
aktív tag
Szuper. Mint a régi szép időkben a ZTE blade-re. Remélem ezzel a géppel is olyan szerencsés leszek mint azzal - soha nem volt semmi baja pedig hetente uj rom volt rajta. Még ma is azt használom nagy elégedettséggel
Egyébként egyszer nekem is magától leválasztotta a kártyát és sipitozott hogy csatoljam fel de nem lehetett. Kikapcs-bekapcs után felismerte. azóta nem ismételte meg a hibát
Van egyébként még egy bug a szoftverben, amikor telepitek, kiteszi automatikusan az ikont, egy idő mulva csak kitenné mert állandóan feljön egy felirat, hogy nincs hely az ablakban - de ez nem igaz, mert rengeteg helyre fér még ikon. Másnál ez nem jött elő?
-
thetan
aktív tag
Szia!
Alaposan átnéztem az enyémet, nem nagyon tudom mire gondolsz, nem tapasztalok olyasmit amit mondtál. Igaz én azonnal vettem neki tokot, ami nem volt olcsó, de pont rá gyártották és nagyon klassz együtt.
szerintem a védő tokok fontosak. Bedobálja az ember a táskába, dörzsölődik, esetleg karcolódhat. ráadásul háttámlája szépen megtartja az asztalon.
-
thetan
aktív tag
Ezzel az uj gyári rom-mal készenlétben is szépen tartja a wifit. Szóval ár értékben tényleg nagyon jó a gép. nekem egyáltalán nem lassú. (olvasom a másik topikban hogy sokan lassúnak tartják a 80-ast - biztos a kijelző miatt lassul) de az az igazság ez a gép leginkább annak jön be, aki kicsit meri bűvölni, mert az optimális működéséhez rá kell találni hogy mik az érzékeny pontjai. nekem a legelején egyszer lefagyott - azóta nem. A feltett különböző programok miatt kétszer űjra raktam, próbálgatom. Amit azonban nem lehet megváltoztatni. az a kevés rendszermemória. - és bizony ha megtömjük programokkal tulcsordulhat és szerintem akkor kezd vacakolni a gép. Érdemes megnézni mindig, hogy a háttérben hány program van nyitva, (alulról a 3. ikon) mert ami nem kell szerintem jó ha kilőjük. Érdemes néha a beállitásoknál a futó alkalmazások ablakban rápillantani az éppen használt rendszermemóriára, mert ha már nagyon 500 közeli, sok program megy - lefagyhat. Érdemes ilyenkor a felesleges dolgoktól megszabadulni.
A fenti okfejtés csak a megfigyelésemen alapul, nem biztos hogy tényleg igy is van, nem vagyok zseni e téren.
Szerintem ha az ember belövi hogy mire tudja használni a szerkezetet annak egy jó választás, nagyon jó a fogása, masszív, jól összerakott. Én vettem hozzá egy eredeti bőrtokot, ettől olyan mint egy nagyobb notesz, nagyon egybevan.
-
thetan
aktív tag
Igazad van, csak arra gondoltam hogy ez főleg szoftveres ügy. - de biztos érdekel másokat is hogy lehet a 70w vel psx.es játékokat futtatni ezért ide irom amit a elküldtem ezzel kapcsolatban:
"Szia. Most már menteni is tudok, - ehhez psx bios-t külön fel kell tenni, (rákeresel találsz, 3 féle van - Amerikai.- Európai- Japán. A játék betöltésekor valahol jelzi melyik bios jó az adott játékhoz.
Tehát betöltöd a játékot, utánna az emulátor system mezőben betöltöd a biost (load bios - amit előzőleg feltettél valahová magadnak), input mezőben a touchscreen re kattintasz utánna amegkeresed a Draw button 4 Start és a Draw button 5 Select -et kipipálod - ezzel teszed fel a képernyőre (alapból nincs fenn) a start és a select gombot. A képernyő tetején fog megjelenni áttetszően - és ennyi az egész. Miután elkezdted a játékot csinálsz egy mentés az emulátorból és többet nem kell előről állitgatnod csak betöltöd.
Remélem segítettem."Ja és akadás mentesen fut amit eddig kipróbáltam
-
thetan
aktív tag
küldtem egy PÜ-t hogy ne foglaljuk itt a helyet
-
thetan
aktív tag
minden játék elején kell. Amikor betöltötted a játékot, akkor nyisd meg az emulátor menüjét, és pipáld. ki.
-
thetan
aktív tag
amikor elkezdtem feltenni az uj szoftvert nekem is csinált ilyen becsikozódást. azt hittem gond lesz, de azóta nincs probléma.
Próbáld újra feltenni a gyári szoftvert, majd rootold és nézd meg hogy felcsatolja -e normálisan. Nagyobb okosságot nem tudok sajna mondani -
thetan
aktív tag
Hogy érted hogy nem látja a belső SD-t? nem tudsz műveleteket rajta végezni? beállitások - tárhely - és nem mutatja? próbálj letölteni valamit és nézd meg hová teszi
-
thetan
aktív tag
szia!
A világ legegyszerűbb dolga kitenni a select és start gombokat - csak be kell pipálni, és a felül halványan megjelenek a gombok. Működik és megy a Silent Hill is probléma nélkül.Ennek én is örülök, mert bár nem mai grafika a psx, de van néhány jó program - főleg az rpg-ket szeretem
-
thetan
aktív tag
lehet hogy sok program fut a háttérben és leveszi a memóriát. nézd meg a beállítások - futó alkalmazások - ott alul folyamatosan mutatja. alapból vagy 270 M foglal, és kevés marad. ha kilövöd egyenként, ugy nő a felhasználható mennyiség. persze ez csak tipp
-
thetan
aktív tag
ok. a silent hilt holnap megpróbálom, ma már nem lesz rá időm
-
thetan
aktív tag
most hogy mondod azokat én sem láttam. Mondj egy játékot majd kipróbálom ha meg tudom szerezni
-
thetan
aktív tag
FPse -t tettem fel, és nincs gond az irányítással. legalábbis annál az egy játéknál Crash Bandicoot minden gond nélkül megy. Nem állítottam semmit. Csak azután kezd érzékelni az irányítás, amikor elindult a játék.
-
thetan
aktív tag
psx es játékokat akadás mentesen viszi. ez szuper
-
thetan
aktív tag
Honnan tudom ellenőrizni, hogy a frissített szoftver fut? Megcsináltam mindent, megy szépen - csak nem tudom az új van-e rajta
Lehet láma kérdés volt, mert minden eddig telepített szoftver törlődött, de én valami verziószám ellenőrzésére gondoltam (már ha van ilyen)
-
thetan
aktív tag
Köszönöm a választ
-
thetan
aktív tag
Szia!
A fenti program mennyiben más mint ami eredetileg rajta van? Rootoltam a készüléket a korábban leirt 80-ashoz kiadottak szerint - ha felteszem a romot újra meg kell-e ismételni a rootorlást?
Más. Digi internetem van, és a tablet miatt gondolkodom kiegészítő kedvezményes mobilinternetben is. Nem próbálta valaki véletlenül, hogy működik e a digi álta adott modemmel? (nem ismerem a típusát milyet adnak)
-
thetan
aktív tag
A 70w re nem lesz ugyanolyan specifikus összefoglaló mint a 80-ra? mert ugy látom ez nagyon jól részletezi a dolgokat - köszönet az elkészítőinek. Várjuk a 70w re is
-
thetan
aktív tag
nekem external_sdcard könyvtárban látja az sdcard könyvtáron belül a kártyát
-
thetan
aktív tag
kikapcsolt gépnél dugtam be. (mármint nem volt teljesen kikapcsolva, készenlétben volt)
Először az eredetileg fenn lévő file expolerrel nem találtam. utánna m,egnéztem a beállitások-tárhely - nél ott látta, és fel volt csatolva. utánna már az I/O val tudtam kezelni. ez csak ennyi volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest