- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
Egyrészt GPS már a legtöbb telefonban van, ami mindig ott van az ember zsebében, felesleges HD-ban nézni a térképet, mégis ki akar az ablakba tenni egy tabletet..
Az NFC még azért annyira nem elterjedt, ráadásul itt is fontos, hogy kéznél legyen, tehát megint csak nem egy tablet dolga.
Azokon a tv-ken, ahol lenne értelme a hdmi-nek, már általában van egy usb port, nekem sokkal egyszerűbb egy pendrive-ot rákötni, mint szenvedni az összekapcsolással. Játszani meg, köszönöm nem akarok ilyen grafikával 42"-on, mondjuk egyáltalán nem is szoktam.
Amire viszont kiváló: netezni, amikor éppen nem vagy gépközelben, vagy ha éppen lusta vagy a gép elé ülni, mert kényelmesebb ágyból, vagy egy unalmas egyetemi előadáson ülsz... Sorozatokat is nézek rajta, amikor zavarnék másokat a géppel, ráadásul helyhez is lennék kötve.. Szerintem ilyenekre találták ki a tabletet, semmi másra, aki ennél többet akar, vegyen laptopot..
-
franc0
őstag
Belemegyek a játékba.
no NFC - assetom miaz
no Bluetooth - kb. 9 éve használtam utoljára
no GPS - telómon, kocsimban
no HDMI - ezt is minek?
no 3G - telómon, laptopomon
no FM - ki hallgat ma még rádiót?
low akksi - bocs van életem, egyhuzamban max 1 órát használnámÉs mitől ajánlott?
Két mag, sok RAM, remek kijelző, JB heteken belül. Tökéletes arra, hogy a munkaidőben az RSS readerben becsillagozott híreket este elolvassam döglés közben.
Kb ennyire is való egyébként a tablet, az más kérdés, hogy kétpofára habzsolja a nép. -
Gabor970
addikt
NFC: nem tudom mi
Bluetoth: minek?
GPS: semmi szükségem rá, két olyan telefonunk van, amiben van.
HDMI: esetleg lehetne, nem lehetetlen élni nélküle, max nagyon alkalmi filmezéshez való, mediaplayert nem vált ki egy tablet semmiképp.
3G: minek, legtöbb telefon megosztja wifin ha kell.
FM: na, ez megint nem hiányzik igazán.
low aksi: ha olvasáshoz kell a tablet, sokszor ágyban használva, mennél könnyebb-annál jobb, 4-5 órát lehet olvasni rajt, négyet netezni is. Sztem elég. -
icon
senior tag
-
tjb007
nagyúr
Nem mindenkinek van szüksége GPS -re, Bluetooth -ra, NFC -re stb. Ha meg egyszer nincs rá szüksége akkor minek fizessen érte ?
Neked szükséged van rá, rendben, te majd veszel olyan amiben mindez megvan dupla vagy triplaennyi pénzért.
Az FM hiánya meg nem tudom miért lett felhozva amikor gyakorlatilag egy tabletben sincs, még azokban sem amik 150e forintba kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest