- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiesta14
tag
válasz
Laciatipeti #1175 üzenetére
Üdv! nagy nehezen sikerült a GYÁRI szoftvert feltenni. HÁLÓZATI TÁP HASZNÁLATA KÖZBEN!!!!! mert telepről nem megy. igy ujra müködik a gép.
a képernyő is érzékel ugy ahogy a kolléga irta. szoval nagy az öröm.. a másik alaplap is észhez tért.köszönöm az ötletet...
-
fiesta14
tag
válasz
Laciatipeti #1175 üzenetére
jól irtad a nevét? nem látok ilyen app-ot az áruházban. vagy ezt nem lehet külön letölteni? esetleg más tipusnál is müködik?
mondjuk telefonnál? -
fiesta14
tag
válasz
Laciatipeti #1173 üzenetére
nekem még csak nem is ált. A kezemben vot használtam vagy 20 perce és akkor egyszercsak érzéketlenné vált a touch gondoltam egérrel még jó lesz. hátha egy szoftver ment el... töltőre tettem mert igy irta a leirás ( amit utána olvastam hogy épp az a baj) szoval gyári room-t akartam feltenni de most 5mp mulva magátol elalszi a piros led sekép se hang....
-
kelzsoca
félisten
válasz
Laciatipeti #931 üzenetére
Üdv!
Recovery módban kell nyomni egy wipe cache, wipe media törlést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest