- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom. Március 23-án jelenik meg nálunk az új iPad, elvileg majd akkor. Szerintem nálunk nem várható tényleges 100 dollárnyi árcsökkenés, de hát erre vannak a külföldi helyek ahonnan lehet rendelni. Az Apple garancia a világon bárhol érvényesíthető.
Én lehet, hogy használt példányra fogok hajtani. Ilyenkor generáció váltásnál mindig tömegesen próbálnak túladni rajtuk... alkudni meg lehet keményen, mert az eladó is tudja, hogy van miből válogatni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem iPad 2 lesz belőle. Pont most néztem végig az iPad 3 prezentációt... hát az embertelenül hatalmas felbontáson kívül semmi lényeges újítás nincs benne. Teljesítményben sem lesz jobb, épp csak azért fejlesztettek a hardveren, hogy a nagyobb felbontáson (2048x1536) is normálisan fussanak a dolgok.
Majd még eldöntöm menet közben, mert nem vonják ki az iPad 2-t a forgalomból egy darabig, viszont $100-al olcsóbb lesz minden modell. 100-110 ezer magyar pénz körül egy 16GB-os vadiúj példány nem lesz rossz. Használtra (de garis és jó állapotúra) meg lesz esély 80-90 körül is. Ez meg már nevetségesen alacsony felár lenne az xTab-100s-hez képest és minőségben hatalmas az ugrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest