Új hozzászólás Aktív témák
-
petervincze
csendes tag
válasz
kelzsoca #938 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Felhívtam a szervizt, ahol azt javasolták, mielőtt beviszem, próbáljam meg resetelni, elvileg kalibrálja a képernyőt. Nos, ez így nem segített, de gondoltam, felrakom a kelzsoca által megosztott frissítést, hátha... fetettem, és megoldotta a kalibrációs problémát a gépen, most már a fektetett gép kijelzőjének bal- és jobb oldala is ugyanolyan érzékenységgel reagál az érintésre. Szóval király, és köszi még egyszer.
-
petervincze
csendes tag
Nézd, nem tudok drag and drop widgeteket húzni a desktop felületre, mert nem tudom úgy megérinteni a képernyőt, hogy ne kb. 50 kattintásnak vegye. Hidd el, attól, hogy valaki frissen regisztrált, nem azt jelenti, hogy ezelőtt agyagtáblába karcolgatott volna. Feltettem két kérdést, remélve, hogy valaki kompetens a témában, és megválaszolja. Köszönöm a segítő szándékod.
-
petervincze
csendes tag
Sziasztok!
Bár próbáltam végigolvasni a frissítés telepítésének előzményeit, de elkerülte a figyelmem, hogy milyen hibák javítására szolgál. Tudnátok ebben segiteni nekem? Szerencsére a típusproblémák eddig nem jelentkeztek az én tabletemen, csupán az touch felület érzékenységével vannak gondjaim. Más is találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a folyamatos érintés helyett, sorozatos érintést érzékel? Elég bosszantó esetenként görgetéskor, amikor duplaklikknek érzékeli (pl böngészés közben). Lehet ezt szoftveresen korrigálni vagy finomhangolni valamilyen beállítás segítségével?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest