- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
én értelek téged. még tabletem sincs egyébként. nem is lesz egy ideig. de ez most nem tartozik ide.
Én csak kérdezek itt, mert látom, hogy elég sokan fanyalognak vagy éppen hiányolnak valamit. Ezért kérdeztem meg hogy ha annyira jó a honeycomb akkor mit lehet vele kezdeni, hogy ezen is legyen.A másik meg hogy így külsőre, leírásra vagy akár tudásra nem sok különbséget látok egy drágább géphez képest... de hát én laikus vagyok
BT rész az komoly??
-
agent_k
őstag
Ezzel egyetértek. Nekem is wayteq x920bt-m van. Már vagy 2 éve. Aki ismeri a márkát az tudja milyen. Szerintem megbízható szerkezetekhez adja a nevét, megfizethető áron.
Igen a tablet kijelzője lehet az általad említett felbontású, de lehet a 10"-majd olyan lesz.,
nuke
Te ezekkel akarsz játszani, subnotin? 10"-12"-on? Mit látsz te abból? Egyáltalán milyen hardver van abban, hogy ezeket elbírja? -
agent_k
őstag
jééé ez sem 100k-ba kerül.... mi lesz itt. Jönnek a megfizethető normális tabletek?
Még a végén én is veszek egyet. Mondjuk a 10"-os jobban tetszene nyilván, gondolom az olyan 60 körül árazódik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest