- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocek13
tag
sziasztok adott egy xtab 70 a kijelző fele fehér a másik fele fekete ez mi???
-
jocek13
tag
válasz
levi.hungary #12106 üzenetére
bátor vagy én nem merném pattintgatni
-
jocek13
tag
feltettem az IGO-t de valamiért nem tökéletes a felbontás mert kicsit elcsúszva adja a képet pedig elvioleg a 800x600 as apk tehát működnie kéne.
van valami ötlet hogy mit csináltam rosszul? -
jocek13
tag
sziasztok kérdésem lenne wayteq xtab 70 gyári ics vel fagyogat össze vissza van hogy simán irok valamit és egyszerűen beáll mint a gerely nem értem valami ötlet?melyik sw tegyem fel ami gyors és jó????
-
jocek13
tag
wayteq xtab70 akksi kérdés? kb 1 órát megy videólejátszással aztán kifexik ez eddig rendben de ha töltőre teszem kb 15 perc alatt 90 %os töltöttségen van a töltő 5v2A szerintetek ez normális???
-
jocek13
tag
srácok sajna a töltöm egy rom mármint az a kis tüske amit be kell dugni a gépbe van valakinek ötlete mivel lehetne pótolni? gondolom az USB prton nem tölthető a kütyü
-
jocek13
tag
Na akkor én még uj vagyok tablet és droid fronton segítség kéne
wayteq xtab70 esem van melyik sw amit ajánlanátok ami stabil? milyen programokat érdemes telepíteni
az akksit lehet formázni valahogy mert ahogy most elnézem szerény 40 percet bír ezen lehet javítani vagy ennyi oszt tudjak rá?bármi javaslat van szívesen veszem köszönöm
-
jocek13
tag
sziasztok most kaptam egy ilyen kis kütyüt
azt irja 2.6.34 a versio száma frissiteném és van egy bibi nem tudok bt kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest