- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #4932 üzenetére
Nem kell.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #4925 üzenetére
- Nem szükséges kikapcsolni.
- Amelyik szimpatikusabb, akár használat közben is.
- Marketen találsz több olyan alkalmazást is, amivel lehet szabályozni többek között a wifi-t is (pl: mikor kapcsolja be, vagy ki stb..)(#4926) rabbit87
Ha nincs még Google fiókod, akkor PC-n hozz létre egy fiókot
A Market használatához is szükséged van rá.
Alkalmazásokat PC-re az 1. hsz-ben is található oldalon találsz, közvetlenül le tudod PC-re tölteni az apk csomagot, és azt átmozgatva SD kártyára tudod is telepíteni, vannak alkalmazások amik nem kompatibilisek a készülékkel, de a többség használható.
A WiFi problémára javítás várható.
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #4879 üzenetére
A most forgalomban lévő xTAB-70-es gépek, már a 2011.12.21 dátumú szoftverrel vannak "szerelve"
Ennél a szoftvernél, mint ahogy az xPAD szoftvernél is a maximum processzor órajel 800MHz-ről 1GHz-re emelkedett.
Különböző külső szoftverekkel természetesen csökkenthető a maximum órajel, ha valaki esetleg a minél nagyobb üzemidőt helyezné előtérbe (maximum-ot ilyenkor érdemes ~600-800MHz-re állítani, a minimum 200MHz-et nem kell piszkálni)
A művelet elvégzéséhez root-olt készülék és pl: setCPU alkalmazás kell. -
kelzsoca
félisten
válasz
gabor94 #4876 üzenetére
A wifivel kapcsolatos problémát tudják, és én is jeleztem, éppen ez miatt nem került ki az utolsó frissítés sem.
============
A külföldön 10"-os gépre megjelent ICS szoftvert sikerült portolnom a kis 7"-os xtab-70-re is, viszont a különböző firmware és hardverelemek miatt még vannak problémák.
Hogy lesz -e belőle általam kiadható verzió, még nem tudom megmondani. -
kelzsoca
félisten
válasz
Athos1004 #4812 üzenetére
Ehhez a készülékhez még hivatalosan nem érhető el olyan szoftver, ami támogatja az 1GHz-es sebességet, tehát kernel szinten az elérhető maximum órajel 800MHz.
A hivatalos kiadásra tudtommal azért nem került sor, mert probléma van a wifi-vel, ezt javítani kell.
A processzor órajelét lehet alkalmazással is szabályozni, de értelemszerűen a maximális órajelet csak csökkenteni lehet, tehát egy alkalmazással, pl: setCPU nem tudod engedélyezni az 1GHz-es órajelet a jelenlegi szoftverrel, mert ezt kernel szinten kell megoldani.
A root megléte esetén, ha kártékony alkalmazást futtatsz, ami ilyen módon engedélyt kér a rendszerhez, és ezt megadod neki akár rendszerszinten is végezhet módosításokat, így értelemszerűen negatív irányba is történhet módosítás, ajánlott megbízható forrásból beszerezni alkamazásokat, a warez egy másik történet
-
kelzsoca
félisten
válasz
rabbit87 #4772 üzenetére
Üdv!
Pár szóban:
Mint minden terméknél, itt is van olyan eset, amikor garanciális javításra van szükség, de inkább az a jellemző, hogy megvétel után, ha van valami problémája a gépnek, akkor visszaviszed oda ahol vásároltad.
A tabletben nincs GPS, külső eszközzel köthető össze.
Böngészőből több is van, opera, dolphin stb..
Torrent is megy rajta, ehhez nyilván nem árt egy nagyobb SD kártya sem.
Vírusvédelemre is van lehetőség, de ha megbízható helyről szerzed be az ismert alkalmazásokat nem nagyon lehet gond.
(#4777) gabor94
Nincs időm most vele foglalkozni, ha lesz a napokban, akkor megnézem.
(#4774) lacala
Még nem elérhető, wifi-t javítani kell.
-
kelzsoca
félisten
(#4760) lacala
(#4761) petikee28Még nincs.
(#4762) Brutális eb
Meg fogom nézni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Raypapa #4729 üzenetére
Többször is érkezik a kérdés, leírom akkor hogyan történik ez:
A gépre készült szoftverekkel a tablet gyártója és a WayteQ foglalkozik, ők adnak ki frissítést, ők javítanak rendszerszinten hibákat, ha valami nem úgy működik, ahogy kellene.
Ha hibát találtok/találunk, ami így nem megoldható, akkor azt jelezzük a gyártó felé, aki elvégzi a szükséges módosítást, igény esetén patch, vagy új rom formájában jön a javított verzió.
Én ezekből a hivatalosan kiadott szoftverekből készítek módosított verziót, de forrás hiányában csak finomhangolást csinálok /tudok csinálni/ (tehát egy kész romban végzek el változtatást, és nem én építem fel forrásból) hiányzó magyar nyelv kiegészítése rendszer és alkalmazás szinten, alkalmazások törlése/hozzáadása/frissítése, root, GPS aktiválása stb..
Több készülékkel is foglalkozom (telefon, tablet, tv-box) van ahol elérhető a forrás is, ott forrásból vannak módosítva és felépítve a szoftverek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
körömpörkölt #4731 üzenetére
Add be javításra.
-
kelzsoca
félisten
Az "eredeti" rom itt van nálam, tehát nyugodtan felrakhatod, csak jó lenne látni hogy mivel lehet a probléma, az előző romnál ilyen visszajelzések nem voltak, nekem sajnos nagyon kis ADSL sebességem van, így nem tudom tesztelni, ezért kértem, hogy nézzetek rá.
ui: ne a friss romot akard felrakni, hanem az 1-el régebbit, hiszen a friss az a friss eredeti romból készült, és a wifihez nem nyúltam hozzá.
Tehát ezt kellene felpattintani a masinára: WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca
2011.12.01. -
kelzsoca
félisten
(#4687) lacala
(#4688) OddMan
(#4689) gabor94Ha megtennétek, hogy az 1. hsz-ben található=>WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca
2011.12.01. romot feltennétek, és aztán beszámolnátok a WiFi tapasztalatokról, az nagyon jó lenne.Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
========================
BENCHMARK EREDMÉNYEK
========================WayteQ xTAB-70 (WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.08.)
AnTuTu Benchmark v2.5.4
RAM: 277
CPU integer: 544
CPU float-point: 440
2D graphics: 296
3D graphics: 934
Database IO: 255
SD card write: 0
SD card read: 0
CPU frequency: 1000MHz
------------------------
Total score: 2746=====================
Linpack: 30.832 MFLOPS
=====================WayteQ xPAD-70 (WayteQ_xPAD-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.08.)
AnTuTu Benchmark v2.5.4
RAM: 290
CPU integer: 597
CPU float-point: 475
2D graphics: 295
3D graphics: 937
Database IO: 285
SD card write: 0
SD card read: 0
CPU frequency: 1000MHz
------------------------
Total score: 2879====================
Linpack: 31.937 MFLOPS
==================== -
kelzsoca
félisten
válasz
atravel #4657 üzenetére
Várjál, eddig valószínűleg csak Te+én raktuk fel sikeresen
Egyébként csak az xTAB-nál van ott serialszám, ahol most null-t ír.
..................................
Aki telepíti az xPAD-70-es szoftvert, és újraindítás után esetlegesen nincs belső data partíciója, az SD kártya nélkül indítsa el recovery módban a tabletet, és nyomja végig újra a wipe-okat (media, cache, data)Nem kell újrahúzni a romot, csak a wipe-ok!
Majd bekapcsolás után, elérhetővé válik a data hely is.
-
kelzsoca
félisten
Ha van aki felrakta az xpad-os verziót, kérem jelezze.
-
kelzsoca
félisten
FIGYELEM!
A mai napon két szoftvert publikáltam, és két különböző gépre!!!!!
Jött egy xTAB és jött egy xPAD frissítés!!!!
Mielőtt bármit csinálnál, többször is ellenőrizd le, hogy a tulajdonodban lévő gép, és a hozzá készült szoftver egyezik -e.
A legegyszerűbben a gépedet úgy tudod ellenőrizni, hogy megfordítod, és a hátsó felén, a hangszóróknál lévő matricáról leolvasod a készülék típusát, vagy ha kéznél van a doboza, azon is fel van tüntetve, esetleg Androidon belül, a Beállítások-Tablet adatok is segítség lehet itt a Modellszámot kell keresni.
-
kelzsoca
félisten
=================================
WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca
2012.02.07.
=================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 4 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
● A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:● wipe data/factory reset
● wipe cache partition
● wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz.
======================================
Tippek: Amennyiben a frissítés nem sikerül, kezd el újra (ha kell töltsd le újra, ellenőrizz le MD5-öt is) ha esetleg a készülék lefagyna, vagy bármi anomáliát tapasztalnál, használd a reset gombot a készüléken.
A frissítéshez, amennyiben megoldható 1-2GB-os SD kártyát használjatok, elképzelhető, hogy nagyobb kártyákkal nem indul el.A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
MD5: 5712eae9fee526675db736a0c614892b
A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.
A csomagot teszteltem, és hibátlanul működik!
======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
-
kelzsoca
félisten
==================================
WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca
2012.02.07.
==================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
● A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a zöld szöveg engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd ~1-2 perc múlva már a friss rendszer fogad.Tippek: Amennyiben a frissítés nem sikerül, kezd el újra (ha kell töltsd le újra, ellenőrizz le MD5-öt is) ha esetleg a készülék lefagyna, vagy bármi anomáliát tapasztalnál, használd a reset gombot a készüléken.
A frissítéshez, amennyiben megoldható 1-2GB-os SD kártyát használjatok, elképzelhető, hogy nagyobb kártyákkal nem indul el.A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
MD5: 4202392a40a0cc4e34214ff89ac0b93a
A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel, mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok, és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.
A csomagot teszteltem, és hibátlanul működik!
======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
kelzsoca
félisten
Tudnátok mondani pár olyan alkalmazást, amit eddig biztosan nem talált meg a tablet a Marketen /amikor tabletről böngészed a tartalmat/ (xtab-xpad mind1)
Nekem ezek jutnak eszembe fejből: angry birds sorozat, Origo, köpönyeg...
-
kelzsoca
félisten
válasz
rottbali #4610 üzenetére
Valószínűleg ott lehet a gond, de nem mondom biztosra, mert kipróbálni sajnos nem tudom, remélhetőleg van olyan fórumozó, aki ezt olvassa, és beszámol ilyen jellegű tapasztalatról, vagy esetleg megnézi, hogy nála mi a helyzet.
(#4611) OddMa
Lehet írtad, de ez melyik gép, a TAB-70 vagy a PAD-70?
-
kelzsoca
félisten
válasz
rottbali #4608 üzenetére
Többször írják, hogy de telefonon ez és ez ment, akkor tableten miért nem, egyrészt mert ez nem telefon, hanem tablet, ahol az esetleges internetelérést USB-s mobil stick segítségével lehet használni, de ugye nem ez a fő funkciója, tehát ha tabon megy a mobilnet stick segítségével, akkor nem biztos, hogy még azt le is tudod osztani egy másik eszköz számára.
Sajnos nincs itthon ilyen adapterem, így nem tudom kipróbálni, ha vakai esetleg rendelkezik vele, nézzen már rá ő is, hogy le tudja -e osztani.
-
kelzsoca
félisten
A mai napon megkaptam a friss szoftvert, most tesztelési időszak jön, és valamikor a napokban érkezik a gyári módosítatlan, és az általam módosított xTAB-70 szoftver.
A processzor immáron képes 1GHz-en is üzemelni, mint az xPAD-70-es társa.
-
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #4592 üzenetére
ro.product.model=xTAB-70
ro.product.brand=MID -
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #4588 üzenetére
Csak ezt a sort szokták árírni:
ro.product.manufacturer=HTC
-
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #4586 üzenetére
Mondjuk HTC-re
-
kelzsoca
félisten
válasz
lafaty80 #4514 üzenetére
Azt kérdezted, hogy mi a különség, mondtam hogy más a touch panel, és a két szoftvert is más készítette.
Az egyiket az amlogic a másikat a tablet gyártó szoftverfejlesztő részlege.
Az xTAB-100 fut alapból 1GHz-en, a 7"-os modellek alap órajele 800MHz, az pedig hogy az xpad is 1ghz-en fut az amlogic szoftvernek lehet köszönni.
Egyébként ha problémád van, akkor emeld fel a telefont, és kérdezd meg a WayteQ-et ez ügyben.
(#4515) bencextab
Hívd fel a szervizt, és meséld el, hogy a problémád továbbra is fennáll.
-
kelzsoca
félisten
válasz
lafaty80 #4512 üzenetére
Többször is le volt már írva, más a touch panel.
A szoftverekben is van különbség, mivel két különböző szoftverről van szó.
Azt is mondtam már, hogy érdemes megnézni az 1. hsz-t is!
Benchmark eredmények résznél látható a kis különbség, amit ember nem vesz észre, csak szintetikus tesztprogramokkal mérhető, bár azok között is lehet szórás (a mért eredményben)
A 800MHz-es órajelen járó xtab talán egy picit takarékosabban is bánik az akksival egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest