Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ApaJoe
csendes tag
válasz
elistvan #1422 üzenetére
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de mostanság ez volt a legkisebb gondom!! Aztán tegnap este jött az "Isteni szikra"! Eddig minden gombot kipróbáltam, csak a lapozó-gombokat nem. Gondoltam, megnézem, hátha... És bejött! A lapozó-gombbal a betűtáblázat jobb oldali fülére lehet váltani és ott vannak a számok, jelek és az ékezetes betűk is. Minden esetre köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni! Igazad volt, tényleg a lapozó gombok segítettek!
Üdv: Joe bácsi (ApaJoe) -
ApaJoe
csendes tag
Szevasztok! Új routert vettem, amihez szeretném csatlakoztatni az x60-asomat. Bekéri a wi-fi jelszót, szépen feljön a virtuális billentyűzet, de nem tudom beírni a számokból álló jelszót, mert csak a betűkre lehet rálépni. Látszik, hogy van egy másik lap is a billentyűzetem, amin a számok is lehetnek, de erre a fülre nem tudok ráállni. Hogyan lehetne számokat is írni? Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Joe bácsi -
ApaJoe
csendes tag
Szevasztok!
Van egy xbook60w jelű olvasóm a következő hibával: kb. 2 hónapja másoltam fel rá könyveket, azóta csak olvastam rajta. Tegnap akartam megint felmásolni rá, de az eredeti USB kábellel nem ismerte fel egyik gépem sem. Van XP, Win7 és Win10 is, egyiken sem sikerült a felismertetés. Próbáltam 220 voltról a töltést, de az sem indult el. A zöld lámpája sem világított, csak néha felvillant, ha megmozgattam a csatlakozót. Vettem egy másik kábelt, azzal már többet világított a lámpája, a töltés is nagy nehezen elindult, de a felismertetés azzal sem ment. A melóhelyi gépeken is kipróbáltam (XP és Win7) az új kábellel, de semmi, a régi kábellel pedig a csatlakozó mozgatásakor, hogy világítson a lámpája, a mellékelt képen levő üzenetet írja ki.
Remélem látható!
Kérdésem, hogy tud-e valaki megoldást a problémára? Előre is köszi. -
ApaJoe
csendes tag
Nálam a szoftver verziója: QBook V1.0.0 from 31/10/2012.
tjb007-nek: Mivel 70 km-re lakom Budapesttől, ezért elég nehézkes dolog szervizbe vinnem. Az eDigital-tól rendeltem neten. Néztem a WayteQ.eu-n, hogy van-e erre frissítés, de ott nincs. -
ApaJoe
csendes tag
válasz
Kövezett #214 üzenetére
Nekem magyar nyelvű a rendszer, de átállítva angolra, a Publisher Default pont alatt van egy "Use these settings for other books" pont is. Vagy magyarul: "Beállítás alkalmazása minden könyvre". Ez a könyv olvasása közben történő "Oldal beállítása", vagy "Page setting" pontban található. Legalábbis nálam.
-
ApaJoe
csendes tag
Az előbb elfelejtettem: nekem azt csinálja, hogy amennyiben néhány percig nem nyúlok hozzá, akkor "lefagy". Ekkor hiába nyomok bármilyen gombot, nem reagál. Eddig az segített, ha töltőre, vagy notebookra dugtam és "áramlökést" kapott. Tegnap viszont már ez sem segített, csak a Reset. Találkozott valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest